To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mikä Google Nest Wifi ‐laite minulla on?

Google Nest tukee seuraavia Wi-Fi-reitittimiä ja ‐pisteitä: Nest Wifi Pro ‐reititin, Nest Wifi ‐reititin, Nest Wifi ‐piste ja Google Wifi ‐piste (Google Wifi). Voit tarkistaa Wifi-laitteesi mallin seuraavilla tavoilla:

• Tarkista varsinainen laite. Google Nest Wifi ‐tuotteissa on erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, joiden avulla ne voi tunnistaa.
  • Jos sinulla on tallella alkuperäinen laatikko, sen etupuolella pitäisi lukea tuotteen nimi.
  • Jos laite on jo otettu käyttöön, näet sen nimen Google Home ‐sovelluksessa.
  • Jos olet ostanut laitteesi Googlelta, voit katsoa tilaushistorian.

Wifi-laitteen mallin tarkastaminen

Tarkista varsinainen laite

Katso, että Wifi-laitteessasi on alla luetellut ominaisuudet.

Nest Wifi Pro ‑reititin

Fyysiset ominaisuudet:

• Nest Wifi Pro ‐reititin on korkea ja reunoistaan pyöristetty laite, jossa on kiiltävä pinta.
  • Ethernet-portit sijaitsevat laitteen takaosassa.
  • Laitteen takaosassa porttien yläpuolella on kaiverrettu Google-logo .
  • Kun laitteen virta on päällä, sen etupuolella palaa yksi valo lähellä alareunaa.
  • Laitteen leveys on 117 mm ja korkeus 130 mm.

Nest Wifi ‑reititin

Fyysiset ominaisuudet:

• Nest Wifi ‐reititin on matala ja pyöreänmuotoinen laite, jossa on mattapinta.
  • Nest Wifi ‐reitittimen päällä on kaiverrettu Google-logo .
  • Ethernet-portit sijaitsevat laitteen pohjassa.
  • Kun laitteen virta on päällä, sen etupuolella palaa pieni valo.
  • Laitteen läpimitta on 110 mm ja korkeus 90,4 mm.

Nest Wifi ‑piste

Photo of Google Nest Wifi point

Fyysiset ominaisuudet:

• Nest Wifi ‐piste on muodoltaan ja pinnaltaan samanlainen kuin Nest Wifi ‐reititin, mutta se on hieman pienempi ja sen alaosaa kiertävät kaiuttimen reiät.
  • Sen takana on mikrofonin kytkin.
  • Siinä ei ole Ethernet-portteja.
  • Laitteen alaosassa on kaiverrettu Google-logo . Päällä ei ole logoa.
  • Kun laitteen virta on päällä, valo muodostaa värirenkaan sen alaosan ympärille.
  • Laitteen läpimitta on 102,2 mm ja korkeus 87,2 mm.

Google Wifi ‑piste

Fyysiset ominaisuudet:

• Google Wifi ‐piste on matala ja muodoltaan lieriömäinen.
  • Sen ylä- ja alaosassa on painettu tai kaiverrettu harmaa Google-logo
  • Sen alaosassa on Ethernet-portit.
  • Kun laitteen virta on päällä, sen keskiosassa näkyy valo.
  • Laitteen läpimitta on 106,12 mm ja korkeus 68,75 mm.

Avaa Google Home ‐sovellus

Jos laitteesi on tällä hetkellä otettu käyttöön Home-sovelluksessa, voit katsoa sovelluksesta käyttöön ottamasi reitittimet ja pisteet.

1. Avaa Home-sovellus .
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi  ja sitten Piste(et).
  3. Katso kuvista, mikä Wifi-laite sinulla on.
  •  Nest Wifi Pro (reititin)
  •  Nest Wifi ‑reititin
  • Nest Wifi ‑piste
  • Google Wifi ‑piste

Katso Google Storen tilaushistoria

Jos olet ostanut Wifi-laitteesi suoraan Googlelta, voit katsoa laitteen mallin tilaushistoriasta.