Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvilken Google Nest Wifi-enhed har jeg?

Google Nest understøtter følgende Wi-Fi-routere og -punkter: Nest Wifi Pro-router, Nest Wifi-router, Nest Wifi-punkt og Google Wifi-punkt (Google Wifi). Du kan finde ud af, hvilke Wifi-enheder du har, på følgende måder:

• Tjek selve enheden. Google Nest Wifi-produkter har forskellige fysiske funktioner, der kan være en hjælp til at skelne dem fra hinanden.
  • Hvis du har den originale æske, bør produktets navn fremgå på forsiden af æsken.
  • Hvis din enhed allerede er konfigureret, kan du se dens navn i Google Home-appen.
  • Hvis du har købt din enhed hos Google, kan du tjekke din ordrehistorik.

Sådan finder du ud af, hvilken Wifi-enhed du har

Tjek selve enheden

Tjek, om din Wifi-enhed har de funktioner, der er angivet nedenfor.

Nest Wifi Pro-router

Fysiske funktioner:

• Nest Wifi Pro-routeren har en høj afrundet form med en blank overflade.
  • Der er Ethernet-porte på bagsiden af enheden.
  • Der er et graveret Google-logo over portene på bagsiden af enheden.
  • Når enheden er tændt, lyser et enkelt lys nederst på enhedens forside.
  • Bredde: 117 mm. Højde: 130 mm.

Nest Wifi-router

Fysiske funktioner:

• Nest Wifi-routeren har en lavere rund form med en mat overflade.
  • Nest Wifi-routeren har et graveret Google-logo øverst på enheden.
  • Der er Ethernet-porte nederst på enheden.
  • Når enheden er tændt, er der et lille lys tændt på forsiden.
  • Diameter: 110 mm. Højde: 90,4 mm.

Nest Wifi-punkt

Photo of Google Nest Wifi point

Fysiske funktioner:

• Nest Wifi-punktet har samme form og overflade som Nest Wifi-routeren, men er lidt mindre og har højttalerhuller nederst på enheden.
  • Der er en mikrofonkontakt på bagsiden.
  • Den har ikke nogen Ethernet-porte.
  • Der er et graveret Google-logo i bunden enheden, men intet logo øverst.
  • Når enheden er tændt, lyser lyset i bunden med en farvering.
  • Diameter: 102,2 mm. Højde: 87,2 mm.

Google Wifi-punkt

Fysiske funktioner:

• Google Wifi-punktet har en kort cylindrisk form.
  • Den har et gråt Google-logo trykt eller graveret øverst og nederst på enheden.
  • Den har Ethernet-porte nederst på enheden.
  • Når enheden er tændt, er lyset synligt midt på enheden.
  • Diameter: 106,12 mm. Højde: 68,75 mm.

Tjek Google Home-appen

Hvis din enhed er konfigureret i Home-appen, kan du bruge appen til at finde ud af, hvilke routere og punkter du har konfigureret.

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Punkter.
  3. Brug de viste billeder til at bekræfte, hvilken Wifi-enhed du har.
  • Nest Wifi Pro (router)
  • Nest Wifi-router
  • Nest Wifi-punkt
  • Google Wifi-punkt

Tjek din ordrehistorik i Google Store

Hvis du har købt din Wifi-enhed direkte hos Google, kan du tjekke din ordrehistorik for at se, hvad du har købt.