To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ohjeita ongelmatilanteisiin käyttöönotossa iOS-laitteilla

Jos olet ottamassa Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- tai Google Wifi ‐verkkoa käyttöön iOS-laitteella, tietyt yksityisyysasetukset voivat aiheuttaa ongelmia. Tämä koskee VPN:ää (Virtual Private Network, virtuaalinen yksityisverkko), iCloudin suojattua lähetystä ja paikallista verkkoa.

Huom. Saatat nähdä virheilmoituksen "Yhdistäminen epäonnistui. Yhdistäminen laitteeseen epäonnistui. Yritä uudelleen tai katso muut ratkaisutavat ohjeista".

Kokeile ratkaista käyttöönoton aikana ilmenevät ongelmat seuraavien ohjeiden avulla. Kun Wifi-verkko on otettu käyttöön, voit palauttaa aiemmat yksityisyysasetukset.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että sinulla on

VPN: laittaminen pois päältä käyttöönoton aikana

Jotkin VPN:t reitittävät luottamuksellisuuden säilyttämiseksi tai muiden ominaisuuksien tarjoamiseksi puhelimestasi tietoja VPN-tunnelin kautta, mikä voi häiritä Wifi-laitteen käyttöönottoa. Voit laittaa VPN:n väliaikaisesti pois päältä käyttöönoton ajaksi ja laittaa sen takaisin päälle myöhemmin.

1. Avaa iOS-laitteen Asetukset Yleiset VPN ja laitehallinta.
  2. Napauta aktiivista VPN:ää valitse "Ei yhteyttä".

Suojatun lähetyksen laittaminen pois päältä käyttöönoton aikana

Huom. Suojattu lähetys on käytettävissä vain, jos sinulla on iCloud+.

Suojattu lähetys reitittää yhteydet Applen palvelimiin ennen muuta internetiä, mikä voi häiritä Wifi-laitteen käyttöönottoa. Voit laittaa suojatun lähetyksen väliaikaisesti pois päältä käyttöönoton ajaksi ja laittaa sen uudelleen päälle myöhemmin.

1. Avaa iOS-laitteen Asetukset napauta nimeäsi.
  2. Valitse iCloud Suojattu lähetys.
  3. Laita suojattu lähetys pois päältä napauttamalla valitsinta.
    • Saatat nähdä ponnahdusikkunan, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat laittaa suojatun lähetyksen pois päältä laitteestasi. Valitse tässä tapauksessa Laita suojattu lähetys pois päältä.

Pääsyn salliminen lähiverkkoon

iOS-sovelluksilta on oletuksena estetty pääsy lähiverkkoon. Kun otat Wifi-verkkoa käyttöön, sinun on annettava iOS-laitteella Google Home ‐sovellukselle pääsy lähiverkkoon.

1. Avaa iOS-laitteen Asetukset.
  2. Varmista, että Bluetooth on päällä. Valitse Bluetooth laita Bluetooth päälle.
  3. Vieritä alas ja napauta Google Home ‐sovellusta.
  4. Laita Lähiverkko-asetus päälle.

Muita ohjeita ongelmatilanteisiin:

• Pakota Google Home ‐sovellus sulkeutumaan ja avaa se uudelleen.
  • Poista Google Home ‐sovellus ja asenna se uudelleen.
  • Unohda lähellä olevat verkot.
  • Käynnistä Wifi-laite uudelleen.
  • Tee käyttöönotto toisella laitteella (puhelimella tai tabletilla).

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Ohjeita Google Nest Wifin käyttöönottoon liittyviin ongelmiin