To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med konfiguration på iOS-enheder

Når du konfigurerer et Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk på en iOS-enhed, er der bestemte privatlivsindstillinger, der kan forårsage problemer. Dette omfatter VPN (virtuelt privat netværk), Privat datatrafik med iCloud eller adgang til det lokale netværk.

Bemærk! Du får muligvis vist denne fejlmeddelelse: "Forbindelsen mislykkedes. Der kunne ikke oprettes forbindelse til enheden. Prøv igen, eller tryk på Få hjælp for at få flere løsninger."

Prøv følgende trin under konfigurationen for at løse problemerne. Når dit Wi-Fi-netværk er konfigureret, kan du gendanne eventuelle tidligere privatlivsindstillinger, du havde før.

Inden du går i gang

Tjek, at du har:

Deaktiver VPN under konfigurationen

For at holde dine oplysninger fortrolige og muliggøre andre funktioner sender nogle VPN-netværk kommunikation fra din telefon via en "VPN-tunnel", som kan forstyrre konfigurationen af din Wi-Fi-enhed. Du kan midlertidigt deaktivere dit VPN under konfigurationen og aktivere det igen senere.

1. Gå til din iOS-enheds Indstillinger Generelt VPN og Administration af enhed.
  2. Tryk på det aktive VPN , og tryk på kontakten, så der står "Ikke tilsluttet".

Deaktiver Privat datatrafik under konfigurationen

Bemærk! Privat datatrafik er kun tilgængeligt, hvis du har iCloud+.

Privat datatrafik sender kommunikation til Apple-servere før resten af internettet, hvilket kan forstyrre konfigurationen af din Wifi-enhed. Du kan midlertidigt deaktivere Privat datatrafik under konfigurationen og aktivere det igen senere.

1. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed, og tryk på dit navn.
  2. Tryk på iCloud Privat datatrafik.
  3. Tryk på skydeknappen for at deaktivere funktionen.
    • Du får muligvis et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du vil deaktivere Privat datatrafik på din enhed. Hvis det er tilfældet, skal du trykke på Deaktiver Privat datatrafik.

Aktivér lokal netværksadgang

Apps på iOS er som standard blokeret fra at få adgang til det lokale netværk. Når du konfigurerer dit Wi-Fi-netværk, skal du give Google Home-appen adgang til det lokale netværk på din iOS-enhed.

1. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret. Du kan aktivere funktionen ved at trykke på Bluetooth og trykke på kontakten.
  3. Rul ned, og tryk derefter på Google Home-appen.
  4. Slå skydeknappen Lokalt netværk til.

Andre fejlfindingstrin, du kan prøve:

• Tving Google Home-appen til at lukke, og åbn den igen.
  • Afinstaller og geninstaller Google Home-appen.
  • Glem netværk i nærheden.
  • Genstart din Wi-Fi-enhed.
  • Brug en anden enhed (telefon eller tablet) til konfigurationen.

Relateret artikel

Find og løs problemer med konfigurationen af Google Nest Wifi