To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Laitteen yhteyden katkeaminen Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon käyttöönoton jälkeen

Jos älykäs koti, puhelin, tietokone tai muu Wi-Fi-laite siirtyi offline-tilaan, kun vaihdoit vanhan Wi-Fi-reitittimen Nest Wifiin tai Google Wifiin, laite yrittää todennäköisesti edelleen muodostaa yhteyttä vanhan verkkosi nimellä ja salasanalla.

Voit korjata ongelman vaihtamalla Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon nimen ja salasanan vanhan verkon nimeen ja salasanaan. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, voit kokeilla päivittää jokaiseen laitteeseen uuden Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon nimen ja salasanan.

Offline-tilaan siirtyvien Wi-Fi-laitteiden vianetsintä

Varmista ennen aloittamista, että verkko toimii.

1. Tarkista ensin, että vähintään yksi laite pystyy muodostamaan yhteyden ja käyttämään uutta verkkoa. Jos internetyhteyden muodostaminen ei onnistu millään laitteella (edes puhelimella), modeemin yhteys tai internetyhteys saattaa olla katkennut. Lue lisää verkon korjaamisesta.
  2. Jos käytit samaa verkon nimeä ja salasanaa kuin alkuperäisessä verkossa, varmista, että laitteet eivät edelleen muodosta yhteyttä vanhaan reitittimeesi. Laitteet saattavat yhä muodostaa yhteyden vanhaan verkkoon, jos et ole tehnyt mitään seuraavista:
    • katkaissut vanhan reitittimen yhteyttä (mikäli reititintä ei tarvita modeemina)
    • katkaissut vanhan reitittimesi Wi-Fi-yhteyttä tai piilottanut sen verkon nimeä (SSID) (jos vanhaa reititintä tarvitaan modeemina)
    • määrittänyt vanhalle reitittimelle eri Wi-Fi-verkon nimen (SSID) kuin uudelle reitittimelle.
  3. Jos vain jotkin Wi-Fi-laitteet eivät toimi, kokeile käynnistää ne uudelleen. Jotkin laitteet saattavat edellyttää uudelleenkäynnistystä, jotta ne voivat muodostaa yhteyden.

Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon nimen ja salasanan päivittäminen

Koska laitteet ovat valmiita muodostamaan yhteyden vanhan verkon nimellä ja salasanalla, uuden ja vanhan verkon nimen ja salasanan tulee olla samat, jotta laitteet voivat edelleen muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja internetiin. Voit yhdistää ne uudelleen seuraavasti.
  1. Jos uudelleenkäynnistys ei auta tai jos useimmat laitteet eivät muodosta yhteyttä, tarkista vanhan reitittimen verkon nimi (SSID) ja salasana. Jos et muista niitä, yhdistä vanha reititin takaisin ja kirjaudu sisään, jotta näet tiedot.
  2. Määritä Google Home ‑sovelluksessa Nest Wifi- tai Google Wifi ‐verkolle eri verkon nimi kuin vanhalle reitittimelle, mutta käytä samaa salasanaa kuin vanhassa verkossa.
    • Huom. Salasanojen kirjainkoolla on väliä, ja niiden täytyy täsmätä.
  3. Kirjaudu vanhaan reitittimeen ja vaihda sen verkon nimeksi esimerkiksi "NykyinenVerkonNimi-vanha". Kodin älylaitteiden, puhelinten ja kannettavien tietokoneiden yhteys vanhaan verkkoon katkeaa, koska laitteet eivät enää löydä sitä Wi-Fi-verkkoa, johon ne olivat yhteydessä. Voit myös katkaista vanhan reitittimen yhteyden, jos sitä ei käytetä modeemina, tai poistaa sen Wi-Fi-yhteyden käytöstä.
  4. Vaihda Google Home ‑sovelluksessa uuden verkon nimeksi vanhan verkon alkuperäinen nimi, joka vastaa laitteiden asetuksia. Kaikkien kotisi laitteiden pitäisi muodostaa yhteys uuteen Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkkoon. Laitteet näkevät saman verkon nimen ja salasanan kuin ennen, vaikka Wi-Fi-reititin on vaihdettu.

Yksittäisten laitteiden päivittäminen

• Jos haluat käyttää Nest Wifi- tai Google Wifi ‑reitittimillä ja ‑pisteillä uutta verkon nimeä tai salasanaa, sinun täytyy päivittää jokaisen laitteen Wi-Fi-asetukset erikseen.
  • Tee näin myös, jos vanhat reitittimet käyttävät eri salausmenetelmää tai eri verkon nimiä (SSID) 2,4 ja 5 GHz:n taajuuksille.

Lisää vianetsintävinkkejä

Laitteet voivat siirtyä offline-tilaan useista syistä. Lisätietoja saat kohdasta Laite ei saa yhteyttä Nest Wifin tai Google Wifin verkkoon.