To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Forbindelsen til enhederne blev afbrudt efter konfigurationen af Nest Wifi eller Google Wifi

Hvis din telefon, computer, dit smarthjem eller andre Wi-Fi-enheder gik offline, da du udskiftede din gamle Wi-Fi-router til Nest Wifi eller Google Wifi, forsøger de sandsynligvis stadig at oprette forbindelse med dit gamle netværks navn og adgangskode.

For at løse problemet anbefaler vi, at du opdaterer navnet og adgangskoden for dit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk, så de stemmer overens med dit gamle netværk. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve at opdatere alle dine enheder til det nye netværksnavn og den nye adgangskode for Nest Wifi eller Google Wifi.

Fejlfinding af Wi-Fi-enheder, der går offline efter konfigurationen

Inden du starter, skal du tjekke, at dit netværk fungerer:

1. Start med at tjekke, at mindst én enhed kan oprette forbindelse til dit nye netværk og er online. Hvis du ikke kan få adgang til internettet med nogen enheder, heller ikke din telefon, efter du har forsøgt at oprette forbindelse, kan det skyldes, at dit modem er afbrudt, eller at internetforbindelsen er nede. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med dit netværk.
  2. Hvis du har genbrugt det samme netværksnavn og den samme adgangskode som på det oprindelige netværk, skal du sørge for, at dine enheder ikke stadig forsøger at oprette forbindelse til din gamle router. Enhederne forsøger muligvis stadig at oprette forbindelse til dit gamle netværk, hvis du ikke har gjort noget af følgende:
    • Frakoblet din gamle router, hvis den ikke skal bruges som modem.
    • Deaktiveret den gamle routers Wi-Fi eller dens udsendelse af netværksnavn (SSID), hvis din gamle router skal bruges som modem.
    • Konfigureret din gamle router til at have et andet Wi-Fi-netværksnavn (SSID) end dit nye netværk.
  3. Hvis det kun er nogle få enheder, som ikke fungerer, kan du prøve at genstarte de Wi-Fi-enheder, der ikke er forbundet. Afhængigt af enheden kan det muligvis være nødvendigt at genstarte for at oprette forbindelse.

Opdater navnet på og adgangskoden til dit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk

Hvis dine enheder er konfigureret til at oprette forbindelse med det gamle netværks navn og adgangskode, skal du sørge for, at dit nye netværk stemmer overens med navnet på og adgangskoden til dit gamle netværk, så dine enheder kan fortsætte med at oprette forbindelse til Wi-Fi og internettet. Følg disse trin for at genoprette forbindelsen.
  1. Hvis det ikke virker at genstarte, eller hvis de fleste af dine enheder ikke kan oprette forbindelse, skal du notere din gamle routers netværksnavn (SSID) og adgangskode. Hvis du ikke kan huske disse, kan det være nødvendigt at tilslutte din gamle router igen og logge ind for at finde oplysningerne.
  2. I Google Home-appen skal du sørge for, at det navn, du giver dit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk, adskiller sig fra din gamle routers netværksnavn, men du skal bruge den samme adgangskode som til det gamle netværk.
    • Bemærk! Der skelnes mellem store og små bogstaver i adgangskoder, og de skal stemme overens.
  3. Log ind på din gamle router, og skift dens netværksnavn til noget i stil med "AktueltNetværksnavn-gammelt". Dine forbundne smartenheder til hjemmet, din telefon og dine bærbare computere mister forbindelsen til det gamle netværk, fordi enhederne ikke længere kan se det Wi-Fi-netværk, som de har haft forbindelse til. Du kan også afbryde forbindelsen til din gamle router, hvis den ikke bruges som modem, eller du kan deaktivere dens Wi-Fi.
  4. I Google Home-appen skal du ændre dit nye netværksnavn til dit oprindelige gamle netværksnavn, så det matcher det, dine enheder blev konfigureret med. Alle enhederne i dit hjem bør oprette forbindelse til dit nye Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk uden problemer. Dine enheder vil se det samme gamle netværk og den samme adgangskode, som de kendte før, selvom vi har udskiftet Wi-Fi-routeren.

Opdater individuelle enheder

• Hvis du vil bruge et nyt netværksnavn eller en ny adgangskode til dine Nest Wifi- eller Google Wifi-routere og -punkter, skal du gå til Wi-Fi-indstillingerne på hver enhed og opdatere dem enkeltvist.
  • Du skal muligvis også gøre dette, hvis du udskifter nogle ældre routere, der tidligere har brugt en anden krypteringsmetode. Det samme skal du gøre med routere, der har brugt flere netværksnavne (SSID'er) til 2,4- og 5 GHz-båndene.

Yderligere fejlfinding

Der kan være flere årsager til, at enheder er offline. Gå til Enheden kan ikke oprette forbindelse til mit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk for at få flere oplysninger.