To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få bedre ytelse med 160 MHz-kanalen og 5,9 GHz-området (UNII-4) (bare i USA)

5,9 GHz-båndet, også kalt UNII-4, gir tilgang til en kanal på 160 MHz som bare er tillatt i USA. Den kan gi hastigheter på opptil 2,4 Gbps på klientenheter som støtter dette utvidede frekvensområdet.

Noen eldre 5 GHz-kompatible klientenheter er imidlertid ikke kompatible med 160 MHz-kanalmodusen som bruker 5,9 GHz-båndet (UNII-4). Det kan hende disse klientenhetene får dårligere ytelse eller lavere hastigheter, eller at de ikke kan koble til 5 GHz i det hele tatt. Kontakt produsenten for å sjekke om enheten din er kompatibel med 5,9 GHz-båndet (UNII-4) og 160 MHz-kanalen. Hvis du vil aktivere utvidet bruk av 5,9 GHz og 160 MHz (UNII-4), kan du slå på denne funksjonen.

Slik aktiverer du den:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi   Nettverksinnstillinger  Avanserte nettverksvalg.
  3. Slå på Bruk 160 MHz-kanalen for å oppnå maksimal ytelse på 5 GHz.

Noen ganger kan du oppleve problemer med denne modusen og de tilkoblede enhetene, for eksempel

• at resultatene fra hastighetstestene for klientenhetene er tregere enn forventet
  • at klientenheten bare kobler seg til 2,4 GHz-båndet og ikke ser ut til å koble seg til 5 GHz-båndet
  • at klientenheten ikke støtter 5,9 GHz-båndet (UNII-4) (du må kanskje kontakte produsenten av klientenheten for å sjekke dette)

For å løse dette kan du slå av 160 MHz-modusen ved å følge trinn 1 til 3 ovenfor og deretter trykke på Av.

Merk: 6 GHz-båndet bruker som standard kanalen med 160 MHz båndbredde og påvirkes ikke av denne innstillingen.