To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Enemmän tehoa 160 MHz:n kanavalla 5,9 GHz:n taajuudella (UNII-4) (vain Yhdysvallat)

5,9 GHz:n taajuus (UNII-4) mahdollistaa pääsyn 160 MHz:n kanavalle, joka on sallittu vain Yhdysvalloissa. Näin jopa 2,4 Gb/s:n nopeus on mahdollinen verkkoa käyttävissä laitteissa, jotka tukevat laajennettua taajuusaluetta.

Osa vanhemmista 5 GHz:n taajuusaluetta tukevista laitteista ei kuitenkaan ole yhteensopivia 160 MHz:n kanavaa käyttävän 5,9 GHz:n (UNII-4) taajuuden kanssa. Laitteiden teho tai yhteysnopeus voi tällöin heikentyä, tai yhteyttä 5 GHz:n verkkoon ei voi muodostaa lainkaan. Tarkista laitteen valmistajalta, tukeeko laite 160 MHz:n kanavaa käyttävää 5,9 GHz:n (UNII-4) taajuutta. Jos haluat laajentaa verkkoa 160 MHz:n kanavaa käyttävään 5,9 GHz:n (UNII-4) taajuuteen, laita ominaisuus päälle.

Tee näin:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi   Verkkoasetukset  Verkon lisäasetukset.
  3. Laita päälle Käytä 160 MHz:n kanavaa, niin 5 GHz:n verkko toimii parhaiten.

Tässä tilassa yhdistetyissä laitteissa saattaa joskus ilmetä seuraavia ongelmia:

• Laitteella tehdyn nopeustestin tulokset ovat odotettua heikommat.
  • Laite voi muodostaa yhteyden vain 2,4 GHz:n taajuuteen, eikä 5 GHz:n taajuus toimi lainkaan.
  • Laite ei tue 5,9 GHz:n (UNII-4) taajuutta (sinun on ehkä tarkistettava tiedot laitteen valmistajalta).

Voit ratkaista tällaiset ongelmat ottamalla 160 MHz:n tilan pois päältä yllä olevien vaiheiden 1–3 mukaisesti ja valitsemalla lopuksi Pois päältä.

Huom. 6 GHz:n taajuus käyttää oletusarvoisesti 160 MHz:n kanavan kaistanleveyttä, eikä tämä asetus vaikuta siihen.