To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få bedre ydeevne med en 160 MHz-kanal ved hjælp af 5,9 GHz (UNII-4) (kun USA)

5,9 GHz-båndet, der også kaldes UNII-4, gør det muligt at tilgå 160 MHz-kanalen, som kun er tilladt i USA. Dette kan gøre det muligt at opnå hastigheder på op til 2,4 Gbit/sek. på klientenheder, som understøtter dette udvidede frekvensområde.

Nogle ældre 5 GHz-kompatible klientenheder er dog ikke kompatible med 160 MHz-kanaltilstanden, der anvender 5,9 GHz-båndet (UNII-4). Disse klientenheder kan opleve lavere ydeevne, langsommere hastigheder eller kan måske ikke oprette forbindelse til 5 GHz. Kontakt producenten af din enhed for at verificere kompatibiliteten med 5,9 GHz-båndet (UNII-4) og 160 MHz-kanalen. Hvis du vil have mulighed for at bruge 5,9 GHz (UNII-4) og 160 MHz, kan du aktivere denne funktion.

Sådan gør du:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  Netværksindstillinger Avanceret netværk.
  3. Aktivér Brug en 160 MHz-kanal for at få maksimal ydeevne på 5 GHz.

Du kan nogle gange opleve problemer med denne tilstand og dine forbundne enheder, f.eks.:

• Resultaterne af hastighedstesten for dine klientenheder er langsommere end forventet.
  • Din klientenhed opretter kun forbindelse til 2,4 GHz-båndet og ser ikke ud til at oprette forbindelse til 5 GHz-båndet.
  • Din klientenhed understøtter ikke 5,9 GHz-båndet (UNII-4) (du skal muligvis kontakte producenten af din klientenhed for at få disse oplysninger).

Du kan løse dette problem ved at slå indstillingen 160 MHz fra ved at følge trin 1 til 3 ovenfor og derefter trykke på Fra.

Bemærk! 6 GHz-båndet har som standard automatisk aktiveret båndbredde på 160 MHz og er ikke berørt af denne indstilling.