Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Erstat eksisterende Nest Wifi eller Google Wifi med Nest Wifi Pro

Hvis du i øjeblikket har et Nest Wifi- eller Google Wifi-mesh-system, skal du fjerne dit eksisterende Wi-Fi 5-netværk for at konfigurere et Wi-Fi 6E-netværk på din Nest Wifi Pro. Nest Wifi Pro-systemet er ikke bagudkompatibelt og kan ikke konfigureres i blandede netværk med tidligere generationer af Nest Wifi- eller Google Wifi-mesh-systemer. Du kan konfigurere flere hjem i Google Home-appen, men der understøttes kun ét Wi-Fi-netværk pr. hjem.

Genoprettelse af indstillinger og konfigurationer på et Nest Wifi Pro-netværk

Hvis du vil oprette et nyt Wi-Fi 6E-netværk i dit eksisterende hjem i Google Home-appen, skal du først gendanne fabriksindstillingerne på dit gamle Wi-Fi 5-netværk ved hjælp af appen for at fjerne det eksisterende Wi-Fi-netværk. Derefter kan du konfigurere et Nest Wifi Pro-netværk.

Bemærk! Når du fjerner dit eksisterende Wi-Fi-netværk, ryddes dine tidligere indstillinger og konfigurationer.

1. Skriv dit netværksnavn og din adgangskode ned samt eventuelle andre tilpassede indstillinger eller oplysninger, du har tilføjet i Google Home-appen. Her er nogle eksempler på indstillinger, du kan beholde:
  2. Gendan fabriksindstillingerne på dit gamle netværk.
  3. Konfigurer dit Nest Wifi Pro-system, og føj manuelt dine tilpassede indstillinger eller oplysninger til dit nye Wi-Fi 6E-netværk.

Sådan bevarer du forbindelsen til enheder på dit gamle netværk

Hvis enten netværksnavnet eller adgangskoden ændres, opretter dine enheder ikke forbindelse til dit nye netværk, og hver enhed skal konfigureres igen, så den matcher dit nye netværk. Hvis du vil sikre, at dine eksisterende trådløse enheder opretter forbindelse til dit nye netværk uden problemer, skal du genbruge det samme netværksnavn og den samme adgangskode som på dit gamle netværk:

Hvis nogle enheder ikke genopretter forbindelsen, kan du se, hvordan du finder og retter problemer med enheder, der ikke kan oprette forbindelse efter konfigurationen.

Det anbefales, at du bruger både et Nest Wifi Pro-netværk og et Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk på samme lokation, da de ikke kan kombineres. Begge dele kan forårsage interferens i de enkelte netværk.