To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Wifin tai Google Wifin korvaaminen Nest Wifi Prolla

Jos sinulla on tällä hetkellä Nest Wifi- tai Google Wifi ‑mesh-järjestelmä, sinun on poistettava nykyinen Wi-Fi 5 ‑verkko, jotta voit ottaa käyttöön Nest Wifi Pron Wi-Fi 6E ‑verkon. Nest Wifi Pro ei ole taaksepäin yhteensopiva, eikä sitä voi käyttää edellisen sukupolven Nest Wifi- tai Google Wifi ‐mesh-järjestelmien kanssa. Google Home ‑sovelluksessa on mahdollista luoda useita koteja, mutta kullekin kodille voidaan määrittää vain yksi Wi-Fi-verkko.

Asetusten ja määritysten luominen uudelleen Nest Wifi Pro ‑verkossa

Jos haluat luoda Google Home ‑sovelluksessa uuden Wi-Fi 6E ‑verkon kodin olemassa olevaan rakenteeseen, sinun täytyy ensin poistaa nykyinen Wi-Fi-verkko palauttamalla Wi-Fi 5 ‑verkon tehdasasetukset sovelluksessa. Sen jälkeen voit määrittää Nest Wifi Pro ‑verkon.

Huom. Kun poistat nykyisen Wi-Fi-verkkosi, aiemmat asetukset ja määritykset poistetaan.

1. Kirjoita verkon nimi ja salasana sekä muut Google Home ‑sovelluksessa lisäämäsi omat asetukset ja tiedot muistiin. Voit säilyttää esimerkiksi nämä asetukset:
  2. Palauta vanhan verkon tehdasasetukset.
  3. Ota Nest Wifi Pro käyttöön ja lisää uuden Wi-Fi 6E ‑verkon omat asetukset tai tiedot manuaalisesti.

Vanhan verkon laitteiden pitäminen yhdistettyinä

Jos verkon nimi tai salasana vaihdetaan, laitteet eivät muodosta yhteyttä uuteen verkkoon vaan jokaisen laitteen verkkoasetukset on määritettävä uudelleen. Jotta nykyiset langattomat laitteet muodostaisivat yhteyden uuteen verkkoon, käytä vanhan verkon nimeä ja salasanaa.

Jos jotkin laitteet eivät muodosta yhteyttä, tutustu vianetsintäohjeisiin laitteille, joiden yhdistäminen ei onnistu.

Nest Wifi Pro ‑verkon ja Nest Wifi- tai Google Wifi ‑verkon käyttöä samassa paikassa ei suositella, sillä niitä ei voi yhdistää. Molempien verkkojen käyttö voi häiritä kummankin verkon toimintaa.