To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få højere hastighed med Wi-Fi 6E på Nest Wifi Pro

Bemærk! Denne funktion til at øge Wi-Fi 6E-hastigheden kommer snart og bliver tilgængelig, når din lokale tilsynsmyndighed tillader det.

Google Nest Wifi Pro-routere bruger Wi-Fi 6E til at give hurtig og stabil Wi-Fi-dækning i hele dit hjem. En vigtig del af Wi-Fi 6E er, at din router kan bruge det trådløse 6 GHz-bånd til mesh-netværksforbindelse samt til at oprette forbindelse til nyere, hurtigere enheder, der også kan bruge 6 GHz-båndet. Dette er med til at modvirke netværksbelastning og kan give et hurtigere netværk. Få flere oplysninger om Wi-Fi 6E og de tilhørende fordele.

Indtil videre har 6 GHz-båndet været forbeholdt forsyningsværker, offentlige sikkerhedsorganisationer samt andre private og kommercielle formål, men FCC (i USA) og andre tilsynsmyndigheder har tilladt brugen af 6 GHz-båndet til Wi-Fi. For at undgå interferens med eksisterende tjenester tillader FCC og andre tilsynsmyndigheder, at routere som f.eks. Nest Wifi Pro bruger 6 GHz-båndet indendørs og ved lavere effektniveauer.

Kommer snart: Med funktionen til at øge Wi-Fi 6E-hastigheden kan Nest Wifi Pro bruge kraftigere Wi-Fi 6E, hvor det er tilladt. Følgende er yderligere fordele, du får med kraftigere Wi-Fi 6E:

• Få højere mesh-hastigheder mellem din primære router og dens forbundne punkter
  • Enheder, der er kompatible med Wi-Fi 6E, kan oprette forbindelse til Nest Wifi Pro med højere Wi-Fi-hastigheder

Sådan indsamles og deles data

Tilsynsmyndighederne kræver indsamling af og adgang til visse data for at gøre det muligt at bruge kraftigere Wi-Fi 6E. Med din tilladelse indsamles din routers model, serienummer og lokation. Disse oplysninger opbevares sikkert og kan deles med FCC (i USA) og andre tilsynsmyndigheder (for brugere uden for USA, når Wi-Fi 6E-hastighedsboostet bliver tilgængeligt), hvis de anmoder om dem. Disse oplysninger bruges til at sikre, at din router kan fungere optimalt med kraftigere Wi-Fi 6E og i overensstemmelse med de lovmæssige krav. Da din router ikke har en GPS, kan du og andre medlemmer af dit hjem tilvælge at bruge din (eller deres) telefonlokation som proxy for routerens lokation under konfigurationen af enheden, og når routerens lokation skal opdateres. Nest sender en meddelelse til din enhed, hver gang dine lokationsoplysninger skal opdateres, og indsamler kun dine lokationsoplysninger, når du har forbindelse til Nest Wifi Pro-netværket.

Routerens model, serienummer og lokation deles muligvis fortsat med FCC i op til 3 måneder, selv efter at indstillingen for Wi-Fi 6E-hastighedsboost er deaktiveret. Når du tilvælger denne indstilling, gælder den for alle eksisterende og fremtidige Nest Wifi-enheder, der føjes til dit netværk.