Avisering

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- eller Home-enheten är inte ansluten till Wi-Fi-nätverket

Om Wi-Fi-anslutningen brutits eller om du nyligen har ändrat Wi-Fi-anslutningens namn, lösenord eller tjänsteleverantör kan du behöva konfigurera högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home på nytt. Åtgärda problemet genom att följa stegen nedan.

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Enheter Lägg till Google Nest eller en partnerenhet Google Nest or partner device.
  3. Slutför konfigureringen enligt anvisningarna.