To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- eller Google Home-enhed har ikke forbindelse til Wi-Fi-netværk

Hvis du har mistet forbindelsen til dit Wi-Fi-netværk eller for nylig har ændret Wi-Fi-netværkets navn, adgangskode eller tjenesteudbyder, skal du muligvis konfigurere din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm igen. Følg vejledningen nedenfor for at løse problemet.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  3. Gennemfør konfigurationen.