To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Feedback om og udlån af videohændelser for Home-appen

Når du udlåner dine data fra et video- eller lydklip, der er optaget af en Google Nest-enhed i Google Home-appen, bruges dine data til at hjælpe med at forstå nøjagtigheden af Googles maskinlæringsalgoritmer og kvaliteten af Googles funktioner.

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig for hjem, der har mere end én administrator (enhver, der kan tilføje og administrere enheder i hjemmet). Hvis du tilføjer en administrator, efter du har udlånt et eller flere klip, kan du stadig se eller slette disse klip i dataadministratoren, men du kan ikke indsende nye klip.

Typer af data, du kan udlåne til Google Nest

Du kan udlåne de data, der vises som hændelser i dit feed eller fra kamerahistorikken. Når du udlåner dine data, modtager Google det valgte kamera- eller lydklip samt eventuelle tilknyttede metadata (som omfatter oplysninger som f.eks. dato, klokkeslæt, lokation, datatype m.m.) Hver gang du indsender feedback vises der en påmindelse om, at du har tilvalgt at udlåne dine data til Google.

Hvad der sker, når du udlåner dine data

• Du fastholder til enhver tid ejerskabet over dine data.
  • Dine data anvendes til at forbedre Googles algoritmer.
  • Du tilmeldes programmet for udlån af data, første gang du deler dine data med Google. Udlån af data er som standard deaktiveret.
    • Hvis du deler dit hjem med andre, skal du fortælle dem, at du har udlånt data, der kan omfatte en lyd- eller videooptagelse af dem.
  • Dine data deles ikke uden for Google.
  • Google gemmer de data, du har udlånt, indtil du tilbagekalder din tilladelse til de pågældende data.
    • Hvis du sletter det feedkort, den historikhændelsen eller den enhedshistorik, hvor dataene kom fra, fortsætter Google med at bruge dataene, indtil du tilbagekalder din tilladelse til dem. Få flere oplysninger om, hvordan du gør, i sektionen Træk samtykke til brug af dine data tilbage i denne artikel.
    • Hvis du har et Nest Aware-abonnement, er dine data stadig tilgængelige for Google, efter din videohistorik udløber i henhold til abonnementet, indtil du tilbagekalder din tilladelse til det.
    • Vi kan slette videooptagelser, hvis de indeholder eksplicit, voldeligt, farligt eller stødende indhold.
    • Foruden det ovenstående slettes data, der er ældre end 18 måneder, automatisk og løbende.

Administrer dine data

Du kan se, hvilke data du har udlånt til Google, og tilbagekalde din tilladelse til, at Google må bruge disse data, i dataadministratoren.

Del feedback

Du kan dele/udlåne dine videofeedbackklip til Google for at hjælpe Google med at forbedre din oplevelse.

Fra en hændelse:

1. Åbn den videohændelse, du vil give feedback om, i Home-appen .
  2. Mens hændelsen er valgt, skal du trykke på de tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på "Hændelsesfeedback".
    • Første gang du indsender feedback, bliver du bedt om at læse udlånsaftalen. Tryk på Jeg accepterer for at fortsætte.
  4. Udfyld feedbackformularen med de oplysninger, der anmodes om.
  5. Tryk på Send for at indsende din feedback.

Træk samtykke til brug af dine data tilbage

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til dine data. Når du tilbagekalder din tilladelse, slettes dine data fra Googles servere.

1. I Home-appen skal du trykke på Indstillinger.
  2. Vælg Privatliv.
  3. Vælg Dataudlån. Her kan du klikke på et videoklip og se metadata, se klippet eller trække klippet tilbage.
    • Træk din tilladelse til alle klip tilbage:
      • Tryk på Deaktiver udlån af data for at trække din tilladelse tilbage og slette alle de videoklip, du har delt.
    • Slet enkelte klip:
      • Tryk på klippet, og vælg Fjern klip Fjern.
    • Slet flere klip:
      • Tryk på Rediger ,
      • Vælg, hvilke klip du vil slette, og tryk på Fjern Fjern.

Fejlfinding

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding, kan du læse artiklen Find og løs problemer med hændelsesbaseret videohistorik.