To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Release-opmerkingen in het 1e kwartaal van 2022 (M94)

14150.43.80 (Nest Wifi-router en Google Wifi), 1.54.294928 (Nest Wifi-punt)

Gepubliceerd in maart 2022

Deze software-update bevat het volgende:

• Een update voor kwetsbaarheden in het wifi-protocol (FragAttacks) voor Google Wifi-apparaten
  • Verbeteringen voor mesh-connectiviteit: automatisch mesh-herstel en beperking van netwerklussen
  • Betere interoperabiliteit met wifi-apparaten met 802.11K
  • Algemene verbeteringen op het gebied van beveiliging, stabiliteit en prestaties

Gerelateerde content

Archief met release-opmerkingen