To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lading av batteriet i Nest-kameraer og -ringeklokker i lave temperaturer

Når det er minusgrader, lades ikke litium-ion-batteriet i Google Nest-kameraer eller -ringeklokker. Mange enheter, inkludert populære modeller av ringeklokkekameraer og mobiltelefoner, bruker litium-ion-batterier på grunn av høy strømtilførsel og lang levetid, men disse batteriene påvirkes også av minusgrader.

Batteriene i Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) har følgende minimumskrav til temperatur:

• Laveste driftstemperatur: -20 °C
  • Laveste ladetemperatur: 0 °C

Når det er mellom -20 °C og 0 °C, fungerer batteriet i enheten, men det lades ikke. Det kan også gå tomt for strøm raskere enn vanlig. Når det er rundt -20 °C, kan batteriets levetid være mindre enn halvparten av levetiden i sommertemperaturer.

Merk: Batteriet kan fortsatt lades ved 40 °C, som er den høyeste driftstemperaturen for Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri).

Lad batteriet innendørs når det er kaldt

Hvis temperaturen er under 0 °C og batterinivået er lavt, bør du ta det med inn til et varmt sted, helst i romtemperatur. Batteriet kan begynne å lade sakte når temperaturen stiger over 0 °C. Det lades raskere når det varmes opp.

Mens batteriet fortsatt er kaldt, ser du «Lading er satt på pause» eller «Lader sakte» og en lang anslått ladetid i Home-appen. Den anslåtte ladetiden blir kortere etter hvert som batteriet varmes opp.

Enheter med ledning i lave temperaturer

Nest Doorbell (med batteri)

Hvis du har koblet Nest Doorbell (med batteri) til ledningene til den gamle ringeklokken din, får ikke ringeklokken strøm direkte via ledningen. I stedet blir batteriet dryppladet gjennom ledningene, og ringeklokken kjører på batteriet. Når det er mellom -20 °C og 0 °C, fungerer ringeklokken, men batteriet går tomt for strøm fordi det ikke kan lades. Hvis batteriet tømmes helt, slås ringeklokken av, og du må ta den med inn for å lade den.

Nest Cam (med batteri)

Nest Cam (med batteri) fungerer på en annen måte enn Nest Doorbell (med batteri). Nest Cam (med batteri) som er koblet til strøm med ledning, drives direkte av strømmen gjennom kabelen. Når det er minusgrader, lades ikke batteriet, men så lenge strømkilden med ledning er tilgjengelig, kan kameraet fungere i temperaturer ned til -20 °C.

Hvis du har koblet Nest Cam (med batteri) til et Wasserstein-solcellepanel, får ikke kameraet strøm direkte fra panelet. I stedet blir batteriet dryppladet av panelet, og batteriet leverer strømmen til kameraet. Når det er mellom -20 °C og 0 °C, fungerer kameraet, men batteriet går tomt for strøm fordi det ikke kan lades. Hvis batteriet tømmes helt, slås kameraet av.