To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opladning af batteri til i Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr

Litium-ion-batteriet i dit Google Nest-kamera eller din Google Nest-dørklokke kan ikke oplades, når temperaturen er under frysepunktet. Mange enheder, bl.a. populære dørklokkekameraer og mobiltelefoner, bruger litium-ion-batterier pga. den høje strømstyrke og lange batteritid, men disse batterier påvirkes også ved temperaturer under frysepunktet.

Batterierne i Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) har følgende krav til minimumstemperaturen:

• Minimumstemperatur ved brug: -20 °C
  • Minimumstemperatur ved opladning: 0 °C

Batteriet kan stadig levere strøm til din enhed ved temperaturer mellem -20 °C og 0 °C, men du kan ikke oplade batteriet. Det kan også aflades hurtigere end normalt. Ved temperaturer omkring -20 °C kan dit batteris batteritid være mere end halveret sammenlignet med, når det er varmt vejr.

Bemærk! Batteriet kan stadig oplades ved en temperatur på 40 °C, der er den højeste driftstemperatur for Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri).

Oplad dit batteri indendørs i koldt vejr

Hvis temperaturen er under 0 °C, og batteriniveauet er lavt, skal du placere det et varmt sted (helst ved stuetemperatur). Batteriet kan begynde at oplade langsomt, når temperaturen stiger til over 0 °C. Batteriet oplades hurtigere, når det bliver varmere.

Mens batteriet stadig er koldt, står der "Opladningen er sat på pause" eller "Oplader langsomt" i Home-appen og den estimerede opladningstid er lang. Den estimerede opladningstid bliver kortere, når batteriet bliver varmere.

Adfærd i koldt vejr ved installation med ledning

Nest Doorbell (med batteri)

Hvis du har sluttet din Nest Doorbell (med batteri) til dit eksisterende ledningsnet til dørklokken, tilfører ledningerne ikke strøm direkte til dørklokken. I stedet oplades batteriet en smule ad gangen af den mængde strøm, der løber gennem ledningerne, og dørklokken tilføres strøm på baggrund af opladningen af batteriet. Ved temperaturer mellem -20 °C og 0 °C fungerer dørklokken muligvis stadig, men batteriet aflades, fordi det ikke kan oplades. Hvis batteriet aflades helt, slukker dørklokken, og du er nødt til at oplade enheden indenfor.

Nest Cam (med batteri)

Nest Cam (med batteri) fungerer anderledes end Nest Doorbell (med batteri). Ved installationer med ledning for et Nest Cam (med batteri) sluttes ledningerne direkte til kameraet. Batteriet oplades ikke ved temperaturer under frysepunktet, men så længe kameraet er tilsluttet strømkilden via ledning, kan kameraet fungere i temperaturer ned til -20 °C.

Hvis du har sluttet dit Nest Cam (med batteri) til Wasserstein Solar Panel, tilføres kameraet ikke strøm direkte fra panelet. I stedet oplades batteriet en smule ad gangen af den mængde strøm, der kommer fra panelet, og kameraet tilføres strøm på baggrund af opladningen af batteriet. Ved en temperatur mellem -20 °C og 0 °C vil kameraet fortsætte med at fungere, men batteriet vil aflade, fordi det ikke kan oplades. Hvis batteriet aflades helt, slukkes kameraet.