To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Konfigurer ADT med Google

Google og ADT har inngått samarbeid for å levere Google Nest-enheter og -tjenester som en del av ADT-systemene. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kobler ADT-kontoen din til Google Home-appen.

Kunder kan kjøpe disse Google Nest-produktene fra ADT og få en ADT-montør til å konfigurere dem hjemme hos seg:

• Nest Doorbell (med batteri)
  • Nest Cam (med batteri)
  • Nest Cam (med ledning)
  • Nest Cam med flomlys (med ledning)
  • Nest Hub (2. generasjon) og Nest Hub Max
  • Nest Mini
  • Nest Wifi og Wifi-punkt
  • Nest Learning Thermostat og Nest Thermostat
  • Nest Aware og Nest Aware Plus

Viktig: Dette partnerskapet er foreløpig begrenset til kunder i USA.

Nest Aware administrert av ADT

For å bruke et ADT-administrert Nest Aware-abonnement i hjemmet ditt må du kjøpe en Nest-enhet og et abonnement på Nest Aware (eller Nest Aware Plus) via ADT. Når Nest Aware er lagt til i ADT-abonnementet ditt, blir Nest Aware-tjenesten administrert av ADT og inkludert på tjenestefakturaen fra ADT.

Du trenger bare ett Nest Aware-abonnement for alle Nest-kameraene dine.

Konfigurer Nest Aware administrert av ADT for hjemmet ditt

1. Tilknytt Google-kontoen din i ADT-appen

Før du kan bruke Nest Aware hjemme, må du tilknytte Google-kontoen din i ADT-appen og gi ADT tilgang til å administrere Google Nest-tjenester på dine vegne.

1. Åpne ADT Control-appen eller ADT Pulse-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen
  3. Trykk på + Add Device (+ Legg til enhet) i Control-appen, eller trykk på Settings i Pulse-appen.
  4. Velg Google Nest.
  5. Det vises en oversikt over tilknytningsprosessen. Trykk på Next (Neste).
  6. Logg på med Google-kontoen du vil knytte til ADT-kontoen din. Denne kontoen blir også tilknyttet hjemmet du vil bruke i Google Home-appen.
    • Hvis du ikke har konto, velger du Create account (Opprett konto) for å fortsette.
  7. Velg hjemmet som skal være tilknyttet som ADT-hjem.
    • Hvis du ikke har brukt Google Nest før, må du opprette et nytt hjem. Fyll ut skjemaet med adressen du kjøpte dette abonnementet for. Trykk på Next (Neste).
    • Hvis du allerede har ett eller flere hjem i Google Home-appen, velger du hjemmet du kjøpte abonnementet for. Trykk på Next (Neste).
  8. Gi ADT tilgang til Google Nest-enhetene og -tjenestene dine for å tilby brukerstøtte. Velg Next (Neste).
  9. Trykk på Continue (Fortsett) for å gi ADT tillatelse til å administrere Nest-enhetene og -tjenestene dine.
    Viktig: Hvis du ser en feilmelding på skjermen, kan du kontakte brukerstøtten for ADT for å få hjelp.
  10. Når du har tilknyttet Google-kontoen din i ADT-appen, trykker du på knappen «Open Google Home app» («Åpne Google Home-appen»):
    • Hvis du ikke har brukt Google Nest-produkter før, blir du bedt om å laste ned Google Home-appen.
    • Hvis du allerede har installert Google Home-appen, åpnes den.

2. Knytt ADT-administrert Nest Aware til hjemmet ditt

Når du har knyttet Google-kontoen din til ADT-appen og gitt ADT tillatelse til å administrere Google Nest-enhetene og -tjenestene dine, kan du legge til Nest Aware-abonnementet i hjemmet ditt i Google Home-appen.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen
    • Merk: Hvis du har flere hjem, må du bruke det du har angitt som ADT-hjemmet ditt. Om nødvendig kan du trykke på navnet på hjemmet i Favoritter for å bytte hjem.
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  1. Velg Tjeneste And then trykk på ADT | Google.
  2. Trykk på Bruk for å bekrefte.
  3. Følg trinnene for å konfigurere Nest Aware.

Overføring av det nåværende Nest Aware-abonnementet ditt til ADT

Hvis du tidligere har kjøpt et Nest Aware- eller Nest Aware Plus-abonnement via Google og du vil erstatte dette abonnementet med ADT-administrert Nest Aware, kan du forvente dette:

• Du blir bedt om å overføre et Nest Aware-abonnement til ADT som en del av konfigureringsflyten.
  • Det opprinnelige Nest Aware-abonnementet blir sagt opp umiddelbart, og det nye ADT Nest Aware-abonnementet erstatter det.
  • Kamerafunksjonene og videologg-dataene kan endres i henhold til det nye abonnementet:
    • Hvis du går over til det samme abonnementsnivået, endres ikke funksjonene eller videologgdataene.
    • Hvis du går over til et høyere abonnementsnivå
      • får du 30 dager til med videologg – totalt 60 dagers videologg
      • får du tilgang til kontinuerlige videoopptak
    • Hvis du går over til et lavere abonnementsnivå
      • mister du de ekstra 30 dagene med videologg, så du får totalt 30 dager med videologg
      • mister du tilgangen til kontinuerlige videoopptak
      • Merk: Før du går over til et lavere abonnementsnivå, må du lagre klippene du vil beholde.

Si opp eller endre Nest Aware administrert av ADT

Hvis du vil si opp eller endre et Nest Aware-abonnement (for eksempel ved å endre den tilknyttede Google-kontoen), kan du kontakte brukerstøtten for ADT for å få hjelp.

Koble ADT-enhetene dine til Google-assistenten

For å kontrollere ADT-enhetene dine med stemmen via en Google Assistent-kompatibel enhet, følg denne fremgangsmåten.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen
    • Merk: Hvis du har flere hjem, må du bruke det du har angitt som ADT-hjemmet ditt. Om nødvendig kan du trykke på navnet på hjemmet i Favoritter for å bytte hjem.
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  3. Søk etter og velg «ADT-smarthjem», og følg deretter veiledningen for å fullføre konfigureringen.

Når du har koblet til enheten, kan du aktivere og deaktivere ADT-systemet og kontrollere kompatible smarthjemenheter med stemmen. Bare si «Hey Google» for å komme i gang.

Prøv noen av disse talekommandoene:

• «Hey Google, aktiver systemet mitt som borte»
  • «Hey Google, slå på lyset i stuen»
  • «Hey Google, deaktiver systemet»
  • «Hey Google, still termostaten til 22 grader.»