To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

ADT instellen met Google

Google en ADT werken samen om Google Nest-apparaten en -services te leveren als onderdeel van de ADT-systemen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je ADT-account aan de Google Home-app koppelt.

Klanten kunnen bij ADT de volgende Google Nest-producten kopen en ze door een ADT-installateur in hun huis laten installeren:

• Nest Doorbell (batterij)
  • Nest Cam (batterij)
  • Nest Cam (netvoeding)
  • Nest Cam met spotlight (netvoeding)
  • Nest Hub (2e generatie) en Nest Hub Max
  • Nest Mini
  • Nest Wifi en Wifi-punt
  • Nest Learning Thermostat en Nest Thermostat
  • Nest Aware en Nest Aware Plus

Belangrijk: Dit partnerschap is momenteel beperkt tot klanten in de Verenigde Staten.

Nest Aware beheerd door ADT

Als je een door ADT beheerd Nest Aware-abonnement op je huis wilt toepassen, koop je een Nest-apparaat en een Nest Aware-abonnement (of Nest Aware Plus) via ADT. Nadat Nest Aware is toegevoegd aan je ADT-abonnement, wordt de Nest Aware-service opgenomen op je factuur van ADT en beheerd door ADT.

Je hebt maar één Nest Aware-abonnement nodig voor alle Nest-camera's in je huis.

Nest Aware beheerd door ADT instellen voor je huis

1. Koppel je Google-account in de ADT-app

Als je Nest Aware wilt toepassen op je huis, moet je eerst je Google-account koppelen in de ADT-app en ADT toegang geven om Google Nest-services namens jou te beheren.

1. Open de ADT Control-app of de ADT Pulse-app.
  2. Tik linksboven op Menu
  3. Tik in de Control-app op + Apparaat toevoegen of tik in de Pulse-app op Instellingen.
  4. Selecteer Google Nest.
  5. Een overzicht van het koppelingsproces verschijnt. Tik op Volgende.
  6. Log in met het Google-account dat je aan je ADT-account wilt koppelen. Dit account wordt ook gekoppeld aan het huis dat je in de Google Home-app wilt gebruiken.
    • Als je geen account hebt, selecteer je Account maken om door te gaan.
  7. Kies het huis dat je als je ADT-huis wilt toewijzen.
    • Als je nieuw bent bij Google Nest, maak je een nieuw huis. Voer in het formulier het adres in waarvoor je dit abonnement hebt gekocht. Tik op Volgende.
    • Als je al een of meer huizen in je Google Home-app hebt, selecteer je het huis waarvoor je het abonnement hebt gekocht. Tik op Volgende.
  8. Geef ADT toegang tot je Google Nest-apparaten en -services om support te bieden. Selecteer Volgende.
  9. Tik op Doorgaan om toe te staan dat ADT je Nest-apparaten en -services beheert.
    Belangrijk: Als op het scherm een foutmelding wordt getoond, neem je contact op met ADT-support voor hulp.
  10. Nadat je je Google-account hebt gekoppeld in de ADT-app, druk je op de knop Google Home-app openen:
    • Als je nog niet eerder Google Nest-producten hebt gebruikt, wordt je gevraagd de Google Home-app te downloaden.
    • Als je de Google Home-app al hebt geïnstalleerd, wordt de app geopend.

2. Koppel Nest Aware beheerd door ADT aan je huis

Nadat je je Google-account aan de ADT-app hebt gekoppeld en ADT toestemming hebt gegeven om je Google Nest-apparaten en -services te beheren, pas je het Nest Aware-abonnement toe op je huis in de Google Home-app.

1. Open de Google Home-app Google Home-app
    • Opmerking: Als je meerdere huizen hebt, gebruik je het huis dat je als je ADT-huis hebt toegewezen. Tik in Favorieten op de naam van het huis om zo nodig van huis te wisselen.
  2. Tik op Apparaten Toevoegen  Werkt met Google Home Works with Google Home.
  1. Selecteer Service And then tik op ADT | Google.
  2. Tik op Toepassen om te bevestigen.
  3. Volg de stappen om Nest Aware in te stellen.

Je huidige Nest Aware-abonnement overzetten naar ADT

Als je eerder een abonnement op Nest Aware of Nest Aware Plus hebt gekocht via Google en je dit abonnement wilt vervangen door Nest Aware beheerd door ADT, kun je het volgende verwachten:

• Tijdens het instelproces wordt je gevraagd een Nest Aware-abonnement over te zetten naar ADT.
  • Het oorspronkelijke Nest Aware-abonnement wordt onmiddellijk beëindigd en vervangen door het nieuwe ADT Nest Aware-abonnement.
  • De camerafuncties en videogeschiedenis kunnen door het nieuwe abonnement veranderen:
    • Als je bij de overstap hetzelfde abonnementsniveau behoudt, verandert er niets aan de functies of videogeschiedenis.
    • Als je een hoger abonnementsniveau kiest:
      • Krijg je 30 dagen extra videogeschiedenis en heb je dus een totale videogeschiedenis van 60 dagen
      • Krijg je toegang tot continue video-opnamen
    • Als je een lager abonnementsniveau kiest:
      • Verlies je de extra 30 dagen videogeschiedenis en heb je dus een totale videogeschiedenis van 30 dagen
      • Verlies je de toegang tot continue video-opnamen
      • Opmerking: Sla fragmenten op van beelden die je wilt bewaren voordat je overstapt op een lager abonnementsniveau.

Nest Aware beheerd door ADT opzeggen of wijzigen

Als je een Nest Aware-abonnement wilt opzeggen of wijzigen (bijvoorbeeld door het gekoppelde Google-account te wijzigen), neem je contact op met ADT-support voor hulp.

Je ADT-apparaten verbinden met de Google Assistent

Volg deze stappen om je ADT-apparaten met je stem te bedienen via een apparaat met de Google Assistent.

1. Open de Google Home-app Google Home-app
    • Opmerking: Als je meerdere huizen hebt, gebruik je het huis dat je als je ADT-huis hebt toegewezen. Tik in Favorieten op de naam van het huis om zo nodig van huis te wisselen.
  2. Tik op Apparaten Toevoegen  Werkt met Google Home Works with Google Home.
  3. Zoek en selecteer ADT-smarthome en volg de stappen om de instelling af te ronden.

Nadat je je apparaat hebt verbonden, kun je je ADT-systeem aan- en uitzetten en compatibele smarthome-apparaten bedienen met je stem. Zeg gewoon 'Hey Google' om aan de slag te gaan.

Probeer een paar van de volgende spraakopdrachten:

• 'Hey Google, stel mijn systeem in op Afwezig'
  • 'Hey Google, doe het licht in de woonkamer aan'
  • 'Hey Google, zet mijn systeem uit'
  • 'Hey Google, zet de thermostaat op 21 graden'