To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Googlelle puhuminen Nest Hub Maxin Look and Talk ‑ominaisuudella

Kun laitat Look and Talkin päälle, voit katsoa Google Nest Hub Maxia läheltä, ja Google Assistant vastaa esittämiisi kysymyksiin ja komentoihin. Sinun ei tarvitse sanoa "Hey Google".

Look and Talk on käytettävissä vain Nest Hub Maxilla englanniksi.

Look and Talk on Nest Hub Max | Google Assistant

Look and Talkin käyttöönotto

Ennen aloittamista

Look and Talk toimii vain, kun tietyt asetukset ovat päällä Nest Hub Maxissa ja Google Assistantissa. Jos haluat ottaa Look and Talkin käyttöön, tarkista ensin nämä asiat:

Huom. Face Match ja Look and Talk toimivat parhaiten, kun sijoitat Nest Hub Maxin paikkaan, jossa se voi tunnistaa sinut helposti.

Look and Talkin laittaminen päälle

Huom. Nämä ohjeet eivät ole käytettävissä Google Pixel ‐tabletilla. Sinun on seurattava näitä ohjeita toisella yhteensopivalla mobiililaitteella.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Kodin ominaisuudet ‐kohdasta Google Assistant ja sitten Face Match.
  4. Etsi Nest Hub Maxin nimi ja sitten laita Look and Talk päälle.

Look and Talkin käyttäminen

Kun haluat käyttää Look and Talkia, varmista, että olet enintään 1,5 metrin päässä Nest Hub Maxista, ja katso sitten näytön yläreunassa olevaan kameraan. Jatka kameraan katsomista, kun puhut Googlelle.

Kun Nest Hub Max tunnistaa kasvosi, näytön vasemmassa yläreunassa näkyy neljä pistettä. Pisteet voivat liikkua, vaihtaa väriä ja muuttaa muotoa sen merkiksi, mitä Google Assistant tekee, milloin voit puhua Googlelle ja milloin voit katsoa pois.

Voit perua Look and Talkin aktivoinnin napauttamalla Nest Hub Maxin näyttöä. Jos Google Assistant ei käsittele sanomiasi asioita tai ei vastaa niihin, voit perua aktivoinnin myös katsomalla pois.

Kun käytät Look and Talkia, Nest Hub Max ei toista aloitus- tai lopetusääntä (vaikka olisit laittanut tämän ominaisuuden päälle).

Huom. Look and Talk ei ole käytettävissä Nest Hub Maxilla näiden aikana:

• median, kuten musiikin tai videoiden, toistaminen
  • valvontakameran striimaus
  • Meetin tai Zoomin käyttö
  • kun vierastila on päällä.

Pisteiden merkitykset

Kun pisteet liikkuvat näin: Google Assistant Vinkkejä

on havainnut, että olet enintään 1,5 metrin päässä ja katsot kameraan Voit nyt esittää kysymyksen tai sanoa komennon ilman "Hey Googlea".

on havainnut puheesi ja kuuntelee kysymystäsi tai komentoasi

Katso edelleen kameraan, jotta Google Assistant osaa jatkaa kuuntelua.

Jos pisteet muuttuvat taas harmaiksi, Assistant on päätellyt, ettet puhu Googlelle.

käsittelee sanomaasi asiaa Voit nyt katsoa pois.

ei löytänyt vastausta kysymykseesi tai komentoosi, mutta on valmis kuuntelemaan, jos jatkat kameraan katsomista Sano kysymys tai komento toisella tavalla.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos Google Assistant ei vastaa, kun käytät Look and Talkia, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että Look and Talk on edelleen päällä.
  2. Opeta Google Assistantia tunnistamaan äänesi uudelleen.

Näin se toimii

Nest Hub Max päättelee kameran tunnistuksen ja videosi analysoinnin avulla, katsotko kameraan tarkoituksella ja haluatko aktivoida Assistantin. Videosi käsitellään laitteella, eikä sitä lähetetä Googlen palvelimille.

Google Assistant on suunniteltu odottamaan lepotilassa, kunnes se aktivoidaan. Lepotilassa Google Assistant ei lähetä sanomiasi asioita Googlelle tai kenellekään muulle.

Kun Google Assistant on havainnut aktivoinnin, se poistuu lepotilasta ja lähettää pyyntösi Googlen palvelimille.

Google Assistant käyttää myös Face Matchia ja Voice Matchia, jotta Look and Talk toimii vain niille, jotka laittavat sen päälle. Jos muut haluavat käyttää Look and Talkia, he voivat ottaa sen käyttöön Home- tai Assistant-sovelluksen asetuksista.

Voit laittaa tämän ominaisuuden pois päältä milloin tahansa:

Huom. Nämä ohjeet eivät ole käytettävissä Google Pixel ‐tabletilla. Sinun on seurattava näitä ohjeita toisella yhteensopivalla mobiililaitteella.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Kodin ominaisuudet ‐kohdasta Google Assistant ja sitten Face Match.
  4. Etsi Nest Hub Maxin nimi ja sitten laita Look and Talk pois päältä.

Tärkeää: Nest Hub Max käyttää koneoppimista, jotta Look and Talk toimii mahdollisimman tarkasti. Teknologia ei kuitenkaan onnistu aina täydellisesti. Laitteesi ei välttämättä huomaa eroa kasvojesi ja sinua esittävän valokuvan välillä. Jos sinä ja kotisi toinen jäsen olette erittäin samannäköisiä, laite voi luulla häntä sinuksi.

Lisätietoa yksityisyysasetuksista: