To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Korte zinnen gebruiken op de Google Nest Hub Max

Gebruik korte zinnen op je Nest Hub Max om dagelijkse taken uit te voeren met de Google Assistent zonder 'Hey Google' te zeggen. Als je korte zinnen instelt, kun je de Google Assistent snel vragen om bijvoorbeeld een timer in te stellen of het licht uit te doen.

Korte zinnen zijn op de Nest Hub Max beschikbaar in het Engels.

Google Assistant | Quick phrases on Nest Hub Max

Korte zinnen toevoegen

Voordat je begint

Korte zinnen stel je als volgt in:

• Zet Voice Match aan op je Nest Hub Max.
  • Wijzig de eerste taal van de Google Assistent naar het Engels (Verenigde Staten).
    • Korte zinnen werken niet als Engels (Verenigde Staten) de tweede taal is in plaats van de eerste.
    • De persoon die de Nest Hub Max voor het eerst heeft ingesteld, moet Engels (Verenigde Staten) in de Google Home-app instellen als eerste taal. Anders werken korte zinnen niet voor anderen die de Nest Hub Max gebruiken.

Korte zinnen selecteren

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik rechtsboven op je account en dan Instellingen voor de Assistent en dan Korte zinnen.
  3. Tik op Andere apparaten en dan tik in het gedeelte Alle korte zinnen op Toevoegen naast de zinnen die je wilt gebruiken.

Korte zinnen gebruiken

Als je een korte zin wilt gebruiken die je hebt toegevoegd, zeg je de zin tegen de Nest Hub Max. Je hoeft niet 'Hey Google' te zeggen.

Korte zinnen zijn aanpasbaar. Zo kun je specifieke details toevoegen en op een natuurlijke manier praten. Als je bijvoorbeeld de korte zin 'Doe het licht aan/uit' kiest, werken de volgende variaties ook:

• 'Doe de lichten aan'
  • 'Doe de lampen in de keuken aan'
  • 'Doe de keukenlampen aan'

Andere voorbeelden van aanpassingen van populaire korte zinnen zijn:

• 'Stel een timer in op 10 minuten'
  • 'Verhoog de helderheid van de lamp'
  • 'Wat is de weersvoorspelling?'

Opmerking: Korte zinnen zijn niet beschikbaar op je Nest Hub Max als de gastmodus aanstaat.

Als je een probleem wilt melden of ons wilt laten weten wat je van de functie vindt, stuur je feedback over de Google Assistent.

Je korte zinnen checken

1. Open de Google Home-app om de korte zinnen te checken die je hebt toegevoegd.
  2. Tik rechtsboven op je account en dan Instellingen voor de Assistent en dan Korte zinnen.
  3. Tik op Andere apparaten en dan en check het gedeelte Je korte zinnen.

Korte zinnen verwijderen

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik rechtsboven op je account en dan Instellingen voor de Assistent en dan Korte zinnen.
  3. Tik op Andere apparaten en dan Verwijderen naast de zinnen die je wilt verwijderen.

Hoe het werkt

De Google Assistent is ontworpen om in stand-bymodus te wachten totdat de Assistent wordt geactiveerd. Als de stand-bymodus aanstaat, stuurt de Google Assistent wat je zegt niet naar Google of iemand anders.

Zodra de Google Assistent activering waarneemt, wordt de stand-bymodus beëindigd en stuurt de Assistent je verzoek naar Google-servers.

De Assistent kan worden geactiveerd als dit niet de bedoeling is of als deze ten onrechte vaststelt dat je hulp wilt. De Assistent kan bijvoorbeeld worden geactiveerd als je iets zegt wat lijkt op een korte zin. We verbeteren onze systemen voortdurend, zodat er minder onbedoelde activeringen plaatsvinden.

De Google Assistent gebruikt ook Voice Match zodat korte zinnen alleen werken voor personen die Voice Match aanzetten. Als anderen korte zinnen willen gebruiken, kunnen ze deze instellen in de instellingen van hun Home-app of de Assistent-app.

Ga voor meer informatie over privacyopties naar: