To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Brug kvikkommandoer på Google Nest Hub Max

Brug kvikkommandoer på din Nest Hub Max for at få hjælp fra Google Assistent til hverdagsopgaver uden at sige "Hey Google". Når du har konfigureret kvikkommandoer, kan du bede Google Assistent om at indstille en timer, slukke lyset og meget mere.

Kvikkommandoer er tilgængelige på Nest Hub Max i USA på engelsk.

Google Assistant | Quick phrases on Nest Hub Max

Tilføj kvikkommandoer

Før du går i gang

Hvis du vil konfigurere kvikkommandoer, skal du gøre følgende:

• Aktivér Voice Match på din Nest Hub Max.
  • Skift Google Assistents primære sprog til engelsk (USA).
    • Kvikkommandoer fungerer ikke, hvis engelsk (USA) er angivet som det sekundære sprog i stedet for det primære.
    • Den person, der konfigurerede Nest Hub Max for første gang, skal angive engelsk (USA) som sit primære sprog i Google Home-appen. Ellers fungerer kvikkommandoer ikke for andre, der bruger Nest Hub Max.

Vælg kvikkommandoer

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på din konto og derefter Indstillinger for Assistent og derefter Kvikkommandoer.
  3. Tryk på Andre enheder og derefter i sektionen "Alle kvikkommandoer", og tryk på Tilføj ud for de kommandoer, du vil bruge.

Brug kvikkommandoer

Du kan bruge en kvikkommando, du har tilføjet, ved at sige kommandoen til din Nest Hub Max. Du behøver ikke at sige "Hey Google".

Kvikkommandoer kan tilpasses, så du kan tilføje specifikke oplysninger og tale naturligt. Hvis du f.eks. vælger kvikkommandoen "Turn lights on & off", kan du muligvis bruge følgende kommandoer:

• "Turn on the lights"
  • "Turn on kitchen lights"
  • "Turn the kitchen lights on"

Andre tilpasninger af populære kvikkommandoer kan omfatte:

• "Set a timer for 10 minutes"
  • "Increase the light brightness"
  • "What's the weather forecast"

Bemærk! Kvikkommandoer er ikke tilgængelige på din Nest Hub Max, når Gæstetilstand er aktiveret.

Du kan rapportere et problem eller fortælle os om din oplevelse ved at indsende feedback om Google Assistent.

Tjek dine kvikkommandoer

1. Du kan tjekke de kvikkommandoer, du har tilføjet, ved at åbne Google Home-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på din konto og derefter Indstillinger for Assistent og derefter Kvikkommandoer.
  3. Tryk på Andre enheder og derefter tjek sektionen "Dine kvikkommandoer".

Fjern kvikkommandoer

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på din konto og derefter Indstillinger for Assistent og derefter Kvikkommandoer.
  3. Tryk på Andre enheder og derefter Slet ud for de kommandoer, du vil fjerne.

Sådan fungerer det

Google Assistent er udviklet til at vente i standbytilstand, indtil den registrerer en aktivering. Når Google Assistent er i standbytilstand, sender den ikke det, du siger, til Google eller nogen andre.

Når Google Assistent registrerer en aktivering, afslutter den standbytilstanden og sender din anmodning til Googles servere.

Google Assistent aktiveres muligvis utilsigtet, hvis den ved en fejl registrerer, at du beder om hjælp. Den kan f.eks. blive aktiveret, hvis du siger noget, der minder om en kvikkommando. Vi arbejder hele tiden på at reducere antallet af utilsigtede aktiveringer.

Google Assistent anvender også Voice Match, så kvikkommandoerne kun fungerer for dem, der aktiverer funktionen. Hvis andre brugere vil bruge kvikkommandoer, kan de konfigurere dem i indstillingerne i Home-appen eller Assistent-appen.

Få flere oplysninger om privatlivsindstillinger ved at gå til: