To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Løs problemer med ubrukt Nest Aware-abonnement

Merk: Denne artikkelen gjelder ikke for abonnementer på Nest Aware (1. generasjon).

I sjeldne tilfeller kan du oppleve problemer som skyldes et ubrukt Nest Aware-abonnement. Du kan for eksempel bli belastet for et abonnement i et hjem du ikke lenger er medlem av, eller du kan ha et abonnement du ikke kan tilordne et kamera eller hjem.

Vi kan informere deg om at du har ubrukte abonnementer:

• Øverst på abonnementssiden i Google Store ser du meldingen «Handling kreves. Du betaler for abonnementer, men de er ikke i bruk.» Dette er enten fordi du ikke lenger er medlem av hjemmet eller fordi hjemmet er slettet.
  • Du har mottatt en e-post med tittelen «Du har forlatt [hjemmeadressen]» for å varsle deg om at du er fjernet fra et hjem med et Aware-abonnement.
  • Aktivitet i Home-appen forteller deg at Nest Aware trenger et hjem.

Løsninger

Det å løse problemer med ubrukte abonnementer varierer avhengig av situasjonen.

Hvis du har kjøpt et abonnement som ikke er lagt til i et hjem ennå, legger du til abonnementet i et nytt eller eksisterende hjem:

1. Åpne Home-appen.

Merk: Hvis du har mer enn ett hjem i appen, velger du det du vil tilordne abonnementet, før du går videre til neste trinn. Trykk på Favoritter , og trykk deretter på hjemnavnet oppe på startskjermen for å bytte hjem.

1. Trykk på Innstillinger  og så Abonnementer.
  2. Velg Nest Aware, og trykk deretter på Bruk.
    • Hvis du har mer enn ett ubrukt abonnement, velger du det du vil tilordne hjemmet. Deretter trykker du på Bruk.
    • Hvis du ikke har noe hjem i appen for øyeblikket, trykker du på Legg til et hjem. I appen får du veiledning i hvordan du oppretter en hjemstruktur og tilordner abonnementet.

Hvis du ikke vil bruke abonnementet i noen hjem, kan du si opp det ubrukte abonnementet for å unngå å bli belastet for den neste månedlige/årlige faktureringssyklusen.

Si opp ubrukt Nest Aware-abonnement

Merk: Hvis du sier opp Nest Aware, avsluttes automatisk fornyelse og fakturering. Det gis imidlertid ingen refusjon for den ubrukte faktureringsperioden, selv om abonnementet ikke er i bruk eller ikke lenger er nødvendig.

1. Gå til Google Store. Hvis du ikke allerede er logget på, logger du på Google-kontoen du bruker for å administrere abonnementer for hjemmet ditt i Google Home-appen.
  2. Velg Konto-ikonet og deretter Abonnementer.
  3. Du ser en melding øverst på siden med informasjon om hvilke abonnementer som ikke er i bruk. Velg Si opp.

Merk: Du kan også si opp Nest Aware-abonnementet ditt i Google Play-butikken.