To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Batteriladetid

Batteriladetiden for Google Nest-kameraer og -ringeklokker avhenger av flere faktorer, deriblant omgivelsestemperaturen og tilstanden til batteriet. Batteriet lades bare sakte når temperaturen nærmer seg 0 °C, og det lades ikke i det hele tatt i minusgrader.

Lading av batteriet i Nest-kameraer og -ringeklokker i lave temperaturer.

Nest Doorbell (med batteri)

Vanligvis tar det rundt fem timer å lade batteriet helt opp med en kompatibel 7,5 W strømadapter (selges separat).

Viktig: Batteriet i ringeklokken lades til 100 % ved første lading. For å forlenge batteriets levetid lades det bare til 80 % hvis ringeklokken er koblet til ringeklokkesystemet. Før du monterer ringeklokken, kan du bruke USB-kabelen til å lade batteriet mer enn 80 %. Men etter at ringeklokken er koblet til systemet, reduseres batteriet til 80 % og blir værende på det nivået eller lavere.

Nest Cam (med batteri)

Vanligvis tar det rundt fem timer å lade batteriet helt opp med den medfølgende 7,5 W strømadapteren og ladekabelen.

Viktig: Batteriet i kameraet lades til 100 % ved første lading. For å forlenge levetiden til kameraets batteri lades det bare til 80 % hvis kameraet er koblet til en kontinuerlig strømkilde under bruk. Før du monterer kameraet, kan du bruke USB-kabelen til å lade batteriet til mer enn 80 %. Men etter at kameraet er konfigurert og koblet til en strømkilde, reduseres batteriet til 80 % og blir værende på det nivået eller lavere.