Oplaadtijd van batterij

De oplaadtijd van een batterij is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omgevingstemperatuur en de staat van de batterij.

Nest Doorbell (batterij)

Normaal: het duurt ongeveer 5 uur om de batterij helemaal op te laden met een geschikte netspanningsadapter van 7,5 W (los verkrijgbaar).

Nest Cam (batterij)

Normaal: het duurt ongeveer 5 uur om de batterij helemaal op te laden met de meegeleverde netspanningsadapter van 7,5 W en oplaadkabel