To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Oplaadtijd van batterij

De oplaadtijd van de batterij van de Google Nest-camera en -deurbel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omgevingstemperatuur en de staat van de batterij. De batterij wordt niet opgeladen bij temperaturen lager dan 0 °C en wordt langzaam opgeladen bij temperaturen dicht bij het vriespunt.

Oplaadgedrag van de batterij in Nest-camera's en -deurbellen bij koud weer

Nest Doorbell (batterij)

Normaal: het duurt ongeveer 5 uur om de batterij helemaal op te laden met een geschikte netspanningsadapter van 7,5 W (los verkrijgbaar).

Belangrijk: De batterij wordt maar tot 75% opgeladen als de deurbel is aangesloten op het deurbelsysteem om de batterijduur te verlengen. Gebruik de USB-kabel om de batterij meer dan 75% op te laden voordat je de deurbel installeert. Nadat de deurbel op het systeem is aangesloten, neemt de batterijlading af tot 75% en blijft op dat niveau of lager.

Nest Cam (batterij)

Normaal: het duurt ongeveer 5 uur om de batterij helemaal op te laden met de meegeleverde netspanningsadapter van 7,5 W en oplaadkabel.