Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Batteriets opladningstid

Opladningstiden for batteriet i Google Nest-kameraet og -dørklokken afhænger af flere forskellige faktorer, f.eks. den omgivende temperatur og batteriets tilstand. Batteriet oplader langsomt ved temperaturer tæt på frysepunktet og oplader ikke ved temperaturer under 0 °C.

Opladning af batteri til Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr

Nest Doorbell (med batteri)

Typisk: Det tager ca. 5 timer at oplade batteriet helt ved hjælp af en kompatibel 7,5 W AC-adapter (sælges separat).

Vigtigt! Dørklokkens batteri oplades til 100 %, første gang du oplader det. For at forlænge batteritiden oplades batteriet kun til 80 %, hvis dørklokken er tilsluttet dørklokkesystemet. Inden du monterer din dørklokke, kan du bruge USB-kablet til at oplade batteriet til over 80 %. Når dørklokken er tilsluttet systemet, falder batteriniveauet til 80 % og forbliver på dette niveau eller lavere.

Nest Cam (med batteri)

Typisk: Det tager ca. 5 timer at oplade batteriet helt ved hjælp af den medfølgende 7,5 W AC-adapter og opladerkablet.

Vigtigt! Kameraets batteri oplades til 100 %, første gang du oplader det. For at forlænge kameraets batteritid oplades det kun til 80 %, hvis kameraet er tilsluttet en strømkilde under brug. Inden du monterer dit kamera, kan du bruge USB-kablet til at oplade batteriet til over 80 %. Når kameraet er konfigureret og tilsluttet en strømkilde, falder batteriniveauet til 80 % og forbliver på dette niveau eller lavere.