Avisering

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Felsöka en enhet som inte är monterad

Om meddelandet Enheten är inte monterad visas i Home-appen kontrollerar du att kameran eller dörrklockan är ordentligt ansluten till stativet, monteringsplattan eller fästet från tredje part. Om meddelandet inte försvinner innebär det ofta att du måste ändra typen av fäste med Home-appen.

1. Öppna Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger följt av Enhetsinformationföljt av Kamerafäste.
  4. Välj ett alternativ och ändra den typ av fäste du använder.