To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk problem med enhet som ikke er montert

Hvis du ser meldingen «Enheten er ikke montert» i Home-appen, må du kontrollere at kameraet eller ringeklokken er riktig festet til stativet, monteringsplaten eller tredjepartsfestet. Hvis meldingen ikke forsvinner, betyr det ofte at du må endre monteringstypen i Home-appen.

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon etterfulgt av Kamerafeste.
  4. Velg et alternativ for å endre monteringstypen.