To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kiinnittämättömän laitteen ongelmanratkaisu

Jos näet Home-sovelluksessa "Laite ei ole kiinnitetty" ‑ilmoituksen, tarkista, että kamera tai ovikello on kiinnitetty oikein jalustaan, asennuslevyyn tai kolmannen osapuolen telineeseen. Jos ilmoitus ei katoa, tämä tarkoittaa usein sitä, että kiinnitystyyppi on vaihdettava Home-sovelluksella.

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Laitteen tiedot ja sitten Kamerateline.
  4. Valitse käyttämäsi kiinnitystyyppi.