To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding ved meddelelse om demonteret enhed

Hvis du får vist meddelelsen "Enheden er demonteret" i Home-appen, skal du sikre dig, at dit kamera eller din dørklokke er korrekt fastgjort til holderen, monteringspladen eller et vægbeslag fra en tredjepart. Hvis meddelelsen ikke forsvinder, betyder det som regel, at du er nødt til at ændre beslagtype via Home-appen.

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger  og så Enhedsoplysningerog så Kamerabeslag.
  4. Vælg en af mulighederne for at ændre, hvilken type beslag du bruger.