To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Montering av Nest Cam (med ledning)

I Home-appen får du detaljert veiledning som hjelper deg gjennom konfigureringen av Nest Cam (med ledning). Her er en grunnleggende oversikt over de to monteringalternativene: Plassér enheten på en flat overflate, for eksempel et bord eller en hylle, eller montér den med skruene på en vegg eller en annen overflate.

Du kan også se en monteringsvideo her: video om montering av Nest Cam (med ledning)

Monter med stativet

Stativet som følger med, er perfekt for å plassere kameraet innendørs på en hylle, et bord eller en disk. Bare koble til strømkabelen og juster kameraet så det er rettet mot der du ønsker.

Fest med skruer

De medfølgende skruene gir kameraet godt feste på en loddrett overflate, for eksempel en vegg eller et tak.

1. Vri og dra veggplaten av kamerabasen.
  2. Bruk de medfølgende skruene til å feste kameraet der du vil. Hvis du trenger å bore styrehull, kan du bruke et 3 mm (7/64 tommer) bor – eller et 6 mm (1/4 tommer) bor hvis du bruker veggankrene.
  3. Vri kamerahodet 180 grader, og før kabelen gjennom hullene i platen,
  4. Vri kameraet tilbake på plass på veggplaten.
    Tips: Hvis du ikke får visningen du ønsker, kan du vri kameraet av platen og snu det 180 grader før du setter det på platen igjen.

Sørg for at du følger all lokal personvernlovgivning. Du finner mer informasjon i retningslinjene for sikkerhet og personvern.