To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Installer Nest Cam (med ledning)

Home-appen guider dig gennem konfigurationen af Nest Cam (med ledning) med en detaljeret vejledning. Her er en grundlæggende oversigt over dine 2 muligheder for montering: Placer enheden på en flad overflade som f.eks. et bord eller en hylde, eller monter enheden på en væg eller en anden overflade ved hjælp af skruerne.

Du kan også se en installationsvideo her: Video om installation af Nest Cam (med ledning)

Monter med holderen

Holderen er ideel, hvis kameraet skal placeres indendørs på en hylde, et skrivebord eller et bord. Du skal bare tilslutte strømkablet og justere vinklen på kameraet, så det peger på det sted, der skal optages.

Monter med skruer

De medfølgende skruer kan fastgøre kameraet på en lodret overflade som f.eks. en væg eller et loft.

1. Drej og fjern vægmonteringspladen fra bunden af kameraet.
  2. Brug de medfølgende skruer til at fastgøre kameraet, hvor det passer dig. Hvis du vælger at forbore, skal du bruge et bor på 3 mm. Hvis du bruger murplugs, skal du bruge et bor på 6 mm.
  3. Drej kamerahovedet 180 grader, og før derefter kablet gennem hullerne i pladen.
  4. Fastgør kameraet på vægmonteringspladen igen.
    Tip! Hvis du ikke er tilfreds med vinklen, kan du fjerne kameraet fra pladen og vende det 180 grader. Fastgør det derefter til pladen igen.

Sørg for at overholde alle lokale love om beskyttelse af personlige oplysninger. Gå til retningslinjerne for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for at få mere at vide.