To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wifi-ohjelmistoversiot ja ‑julkaisutiedot

Täältä löydät Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- ja Google Wifi ‐laitteiden uusimmat ohjelmisto- ja laiteohjelmistoversiot. Ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti, kun ne ovat saatavilla. Jos haluat tarkistaa laitteesi nykyisen version, siirry laitteen asetuksiin Google Home ‐sovelluksessa.

Huom. Ohjelmistoversiot julkaistaan useiden päivien tai viikkojen aikana. Alla mainitut versiot ja julkaisutiedot päivittyvät, kun ne ovat saatavilla kaikilla laitteilla.

Nykyiset ohjelmistoversiot ja julkaisutiedot

Laite Ohjelmistoversio Mitä päivitys sisältää
Nest Wifi Pro 1.63.377847

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö lokakuusta 2023 alkaen:

• Virheenkorjauksia ja parannuksia
Nest Wifi ‑reititin 14150.882.9

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö elokuusta 2023 alkaen:

• Parannettu Nest Wifi ‐reitittimen virranhallinta
  • Tietoturvaparannuksia
Nest Wifi ‑piste 1.56.375543

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö syyskuusta 2023 alkaen:

• Virheenkorjauksia ja parannuksia
Google Wifi 14150.376.32

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö syyskuusta 2022 alkaen:

• Thread-reunareitittimen tuki Nest Wifi ‐reitittimelle ja ‐pisteelle
  • Parannetut WAN-offline-käyttötiedot
  • IPv6-vakauden parannus
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Wifi-laitteen ohjelmistoversion tarkistaminen

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- ja Google Wifi ‐laitteet saavat automaattisesti päivityksiä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia, parannuksia ja virheenkorjauksia. Näet laitteen version Google Home ‐sovelluksesta:

1. Avaa Home-sovellus .
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Etsi ohjelmistoversio kohdasta "Wi-Fi-verkon tiedot".

Aiemmat julkaisutiedot

Nest Wifi Pro

Toukokuu 2023

Nest Wifi Pro ‐ohjelmiston julkaisupäivitys: 1.63.377847

Nest Wifi Pro ‐laitteet saavat automaattisia ohjelmistopäivityksiä 15.5.2023 alkaen. Tämän päivityksen sisältö:

• Ratkaisu internetyhteyden nopeustestin tulosten aliraportointiin yli 500 Mb/s:n internetyhteyksille Home‐sovelluksessa
  • Parannettu mesh-verkon nopeustestin tulosten yhdenmukaisuus
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Marraskuu 2022

Nest Wifi Pro ‐ohjelmiston julkaisupäivitys: 1.63.324946

Nest Wifi Pro ‐laitteet saavat automaattisen ohjelmistopäivityksen 14.11.2022 alkaen. Tämä päivitys koskee Nest Wifi Prota, ja se sisältää

• korjauksia PPPoE-asetusten käyttäjien hitaisiin nopeuksiin
  • yleisiä vakauden ja suorituskyvyn parannuksia.

Tunnetut ongelmat

Home‐sovelluksen sisäänrakennetun internetyhteyden nopeustestin tulokset voivat olla odotettua hitaampia, jos internetyhteys on nopeampi kuin 500 Mb/s. Ongelma korjataan tulevassa ohjelmistojulkaisussa. Nopeustestiongelma ei vaikuta järjestelmän todelliseen suorituskykyyn. Jos internetyhteyden nopeus on yli 500 Mb/s, käytä toista nopeustestisovellusta puhelimella tai tietokoneella.

Nest Wifi Pro ‐ohjelmiston julkaisupäivitys: 1.63.318999

Kun päivitys julkaistaan, Nest Wifi Pro ‐laitteet saavat automaattisen ohjelmistopäivityksen käyttöönoton jälkeen. Tämä päivitys koskee Nest Wifi Prota, ja se sisältää

• paremmat yhteydet
  • Thread-reunareitittimen tuen
  • yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Avoimen lähdekoodin ohjelmiston jakelu: Hanki avoimen lähdekoodin komponenttien lähdekoodi, jota jaetaan Nest Wifi Prolla.

Nest Wifi ja Google Wifi

Elokuu 2023

14150.882.9 (Nest Wifi ‐reititin ja Nest Wifi ‐piste)

• Parannettu Nest Wifi ‐reitittimen virranhallinta
  • Tietoturvaparannuksia

Syyskuu 2022

14150.376.32 (Nest Wifi ‐reititin ja Google Wifi), 1.56.315675 (Nest Wifi ‐piste)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Thread-reunareitittimen tuki Nest Wifi ‐reitittimelle ja ‐pisteelle
  • Parannetut WAN-offline-käyttötiedot
  • IPv6-vakauden parannus
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Maaliskuu 2022

14150.43.80 (Nest Wifi ‐reititin ja Google Wifi), 1.54.294928 (Nest Wifi ‐piste)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Wi-Fi-protokollan haavoittuvuuden (FragAttack) päivitys Google Wifi ‐laitteille
  • Mesh-yhteyden parannukset – automaattinen mesh-palautus ja verkkoyhteyden silmukoita vähennetty
  • Parempi yhteentoimivuus 802.11K-Wi-Fi-laitteiden kanssa
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Kesäkuu 2021

13729.57.15 (Google Wifi), 13729.57.19 (Nest Wifi ‑reititin), 1.54.253765 (Nest Wifi ‑piste)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Parannettu etätyökokemus – ensisijaisten toimintojen tuki: Microsoft Teams, Slack, Webex ja GoToMeeting
  • Nest Wifi ‑reitittimen tuki hubista riippumatonta, saumatonta käyttöönottoa varten ja tuettujen BLE-laitteiden käyttöönotto paikallisverkossa (C by GE)
  • Google Home ‑sovellussyötteen uudet verkonkäyttötiedot kertovat, milloin ja miksi verkkoyhteys on hitaampi
  • Luotettavampi asiakas- ja mesh-yhteys
  • Parempi yhteensopivuus Internet Protocol Television (IPTV) ‐verkkoinfrastruktuurin kanssa
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Marraskuu 2020

13099.118.19 (Nest Wifi ja Google Wifi)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Tietty videokonferenssiliikenne voidaan havaita automaattisesti ja priorisoida käyttökokemuksen optimoimiseksi
  • Wi-Fi-tapahtumat Google Home ‑sovellussyötteessä tuovat esille seuraavia ongelmia:
    • Salasanaongelmista johtuvat laitteen yhteysvirheet
    • Heikosta verkkoyhteydestä johtuvat laitteen yhteysvirheet
    • Huonosta sijoittelusta johtuvat Mesh-yhteysongelmat
    • Huonosti toimiva WAN-Ethernet-yhteys
  • Parannuksia asiakasyhteyksiin ja roamingiin
  • Korkean nopeuden datakehykset luotettavampia
  • Parannuksia IPTV:n ja IGMP:n vahvuuteen
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Syyskuu 2020

13099.94.9 (Nest Wifi ja Google Wifi)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Ilmoitus Google Home ‑sovelluksessa, kun verkkoon lisätään uusi laite
  • Dynaamista liikkumavaraa lisätty hitaan internetin optimointiin
  • Paluusuunnan liikenne Stadia-optimoitu
  • DNS-välityspalvelimen suorituskykyä parannettu
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia

Kesäkuu 2020

12871.57.12 (Nest Wifi ja Google Wifi)

Tämän ohjelmistopäivityksen sisältö:

• Laitteiden nopeuksia hitailla internetyhteyksillä parannettiin
  • Sisätilapaikannuksen parannus (802.11mc)
  • Kodin SDK-integraatio Nest Wifi ‑reitittimessä: älykkään kodin toimintojen toteuttaminen paikallisesti Google Assistantilla
  • Yleisiä turvallisuuden, vakauden ja suorituskyvyn parannuksia