To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk problemer med å logge på Nest-appen

Nedenfor finner du hjelp med noen vanlige problemer når du logger på Nest-appen.

Problemer med å logge på med Google

Hvis du har problemer med å logge på med knappen «Sign in with Google» (Logg på med Google), bør du prøve en annen nettleser. Vi anbefaler å bruke Google Chrome.

Hvis du bruker Chrome, men fortsatt har problemer:

Hvis du har andre problemer med å logge på med Google, kan du bruke feilsøkingsprogrammet for Google-kontopålogging.

Jeg kan ikke logge på kontoen

Hvis du logger på med en Google-konto, kan du bruke feilsøkingsprogrammet Kan ikke logge på Google-kontoen din.

Hvis du logger på med en Nest-konto som ikke er overført og har problemer med å logge på, ser du kanskje en melding om at e-postadressen eller passordet er feil.

1. Dobbeltsjekk at du logger på med riktig e-postadresse. Sjekk at e-postadressen er skrevet riktig. Hvis du bruker flere e-postadresser, må du sjekke at du bruker den du brukte da du registrerte kontoen din.

2. Dobbeltsjekk at du logger på med riktig passord. Vi skiller mellom store og små bokstaver i passord, så pass på at du skriver det likt hver gang.

3. Sjekk status for Nest-tjenesten. I så fall må du vente til tjenesten gjenopprettes før du kan logge på kontoen din.

4. Tilbakestill passordet. Klikk på alternativet for Forgot Password (glemt passord), og følg veiledningen. Du får tilsendt en e-post om å tilbakestille passordet.

Hvis du ikke mottar e-posten om tilbakestilling av passordet, har du kanskje skrevet inn feil e-postadresse. Dobbeltsjekk at du har skrevet inn e-postadressen du brukte for å registrere kontoen din.

Jeg ser en ring som snurrer, eller en tom påloggingsskjerm

Hvis du logger på, men Nest-hjemmet ditt ikke lastes inn, du ser en ring som snurrer, skjermen er tom eller du har andre problemer med å logge på, kan du prøve trinnene i denne delen.

1. Sjekk status for Nest-tjenesten. I så fall må du vente til tjenesten gjenopprettes før du kan logge på kontoen din.

2. Logg på kontoen din i en annen nettleser eller i Nest-appen. Hvis det å bytte nettleser løser problemet, bør du feilsøke innstillingene for nettleseren eller enheten for å finne ut hva som hindrer deg i å logge på.

3. Logg på ved bruk av en annen enhet. Prøv en telefon eller et nettbrett med Nest-appen, eller gå til home.nest.com på en datamaskin. Hvis du prøver å logge på når du er på jobben, kan du prøve et annet Wi-Fi-nettverk eller slå av Wi-Fi og logge på via mobildata.

Viktig: Hvis du kan logge på noen enheter, men ikke alle, bør du ta en titt på innstillingene og menyalternativene for enhetene du har problemer med. Visse nettleser-, nettverks-, telefon- eller ruterinnstillinger kan føre til at du ikke får logget på.