To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Problemen oplossen met inloggen bij de Nest-app

Kijk hieronder voor hulp bij veelvoorkomende problemen met inloggen bij de Nest-app.

Problemen met inloggen via Google

Als het niet lukt om in te loggen via de knop Inloggen met Google, kun je een andere webbrowser proberen. We raden je aan Google Chrome te gebruiken.

Als je Chrome gebruikt en nog steeds problemen ondervindt:

Voor andere problemen bij inloggen met Google gebruik je de probleemoplosser voor inloggen bij Google-accounts.

Kan niet inloggen op account

Als je inlogt met een Google-account, gebruik je de probleemoplosser Je kunt niet inloggen op je Google-account.

Als je inlogt met een Nest-account dat niet is overgezet en je problemen ondervindt bij het inloggen, zie je misschien een bericht dat je een onjuist e-mailadres of wachtwoord gebruikt.

1. Check of je inlogt met het juiste e-mailadres. Kijk of het e-mailadres juist is gespeld. Gebruik je meerdere e-mailadressen, kies dan het adres dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor je account.

2. Check of je inlogt met het juiste wachtwoord. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus zorg dat je elke keer dezelfde hoofdletters en kleine letters gebruikt.

3. Check de status van de Nest-service. Bij een storing moet je wachten tot de service weer wordt hervat om in te loggen op je account.

4. Reset je wachtwoord. Selecteer Wachtwoord vergeten en volg de instructies. Je krijgt een e-mail om je wachtwoord te resetten.

Als je de e-mail voor het resetten van het wachtwoord niet krijgt, heb je misschien het verkeerde e-mailadres opgegeven. Check of je het e-mailadres hebt opgegeven waarmee je je hebt aangemeld voor je account.

Je ziet een draaiend cirkeltje of een leeg inlogscherm.

Als je kunt inloggen maar je Nest-huis niet wordt geladen, als je een draaiend cirkeltje of een leeg scherm ziet of als je andere inlogproblemen hebt, probeer je de stappen in dit gedeelte.

1. Check de status van de Nest-service. Bij een storing moet je wachten tot de service weer wordt hervat om in te loggen op je account.

2. Gebruik een andere webbrowser of de Nest-app om in te loggen op je account. Als een andere browser het probleem oplost, pas je de instellingen aan van de browser of het apparaat waarop je niet kunt inloggen.

3. Gebruik een ander apparaat om in te loggen. Probeer met de Nest-app in te loggen op een telefoon of tablet of ga op een computer naar home.nest.com. Als je op je werk probeert in te loggen, probeer je een ander wifi-netwerk of zet je de wifi uit en probeer je in te loggen via je mobiele dataverbinding.

Belangrijk: Als je op het ene apparaat wel kunt inloggen maar niet op het andere, bekijk je de instellingen en menuopties voor het apparaat dat tot problemen leidt. Misschien mislukt het inloggen door bepaalde instellingen voor je browser, netwerk, telefoon of router.