To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skapa ett nytt konto för Nest-appen

Du behöver ett Google-konto för att skapa ett nytt konto som du kan använda med Nest-appen. Om du inte har ett Google-konto skapar du ett genom att följa dessa anvisningar. Följ sedan anvisningarna nedan för att skapa ett konto för Nest-appen.

Obs! Om du har loggat in i en av Googles produkter vid ett tidigare tillfälle (som Gmail, Maps eller YouTube) kanske du redan har ett Google-konto. Du kan använda samma användarnamn och lösenord som du skapade för den produkten för att logga in på andra produkter och tjänster från Google, inklusive Nest.

Om du inte kommer ihåg om du har loggat in på ett Google-konto kontrollerar du om du har ett konto. Det visas ett meddelande om att inget konto hittats om det inte finns ett Google-konto kopplat till din e-postadress.

Skapa ett nytt konto för Nest-appen

1. Ladda ned Nest-appen på telefonen eller surfplattan från Apple App Store eller Google Play.
  2. Välj Sign in with Google på Nest-appens startskärm.
  3. Om du har ett Google-konto blir du uppmanad att logga in med det. Välj Continue.
  4. Välj det Google-konto du vill använda i Nest-appen eller välj Use another account om du har ett konto som inte visas.
  5. Du måste ge Nest-appen åtkomst till specifik data från Google-kontot. Välj Info informationsknapp om du vill veta mer om vad som delas  Allow.
  6. Du får en fråga om huruvida du har ett befintligt Nest-konto som inte har migrerats. Om du skapar ett helt nytt konto väljer du No.
  7. Läs igenom Googles integritetspolicy, denna artikel med vanliga frågor om integritet och vårt åtagande gällande integritet i hemmet för att förstå hur Google hanterar din data om du använder Nests tjänster med ett Google-konto. Läs och godkänn Googles användarvillkor som kompletteras av användarvillkoren för Nest  välj Continue.
  8. Konfigurera hemmet genom att följa anvisningarna i appen.

Så vet du om du behöver ett konto för Nest-appen

Du behöver inget konto för Nest-appen för att använda alla Nest-produkter, men du behöver ett konto för att få åtkomst till och styra produkterna för energi och säkerhet (förutom Nest Thermostat) i Nest-appen.

Hitta din produkt i listan nedan om du vill läsa mer om vilka funktioner som är tillgängliga med och utan ett konto för Nest-appen:

• Google Nest-termostater och Google Nest Protect (förutom Nest Thermostat)
    • Du behöver inte ett konto för att använda grundläggande funktioner i dessa produkter.
    • Du behöver ett konto för att komma åt funktioner som telefonaviseringar, fjärrkontroll via Nest-appen och hemautomatiseringsfunktioner. Om du vill använda dessa funktioner skapar du ett Google-konto och lägger till produkterna i kontot i Nest-appen.
  • Kameror och dörrklockor från Google Nest
    Obs! Detta gäller Nest Cam Indoor, Nest Cam IQ för inomhusbruk, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ för utomhusbruk och Nest Doorbell (med kabel). För nyare produkter som Nest Cam (utomhus eller inomhus, med batteri) och Nest Doorbell (batteri) krävs ett Google-konto och Home-appen.
    • Du måste ha ett konto för att konfigurera dessa produkter.
    • Du behöver ett konto för att kunna ta emot rörelse- och ljudaviseringar i realtid och videomaterial.
  • Google Nest × Yale-lås
    • Du kan använda låsets grundläggande funktioner utan ett konto.
    • Du behöver ett konto för att använda Nest-appen för att låsa och låsa upp dörren, enkelt konfigurera eller ändra lösenkoder, ange anpassade inträdesscheman för gäster, få aviseringar om vem som har låst eller låst upp dörren vid en viss tidpunkt och få varningar när låsets batteri håller på att ta slut.
  • Programuppdateringar
    • Det går bara att ladda ned programvaruuppdateringar till Nests produkter om de är anslutna till internet.
    • Det går bara att ansluta Nest-produkter (förutom Nest-termostater) till ett wifi-nätverk om de har lagts till i ett konto.

Obs! Om du vill styra andra Google Nest-produkter, bland annat Nest Thermostat, använder du Google Home-appen med ett Google-konto. Du kan även styra vissa produkter för energi och säkerhet i Home-appen.