To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opprett en ny konto for å bruke Nest-appen

Du må ha en Google-konto for å opprette en ny konto for bruk med Nest-appen. Følg denne veiledningen for å opprette en Google-konto hvis du ikke har en ennå. Følg deretter veiledningen nedenfor for å opprette en konto for Nest-appen.

Merk: Hvis du har logget på andre Google-produkter tidligere (for eksempel Gmail, Maps eller YouTube), kan det hende du allerede har en Google-konto. I så fall kan du bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle Google-produkter og -tjenester – inkludert Nest.

Hvis du ikke kan huske å ha logget på noen Google-konto, bør du sjekke om det finnes en konto. Hvis det ikke finnes noen Google-konto for e-postadressen din, ser du «No account found» («Fant ingen konto»).

Slik oppretter du en ny konto for Nest-appen

1. Last ned Nest-appen på enheten din fra Apple App Store eller Google Play.
  2. På startskjermen i Nest-appen velger du Sign in with Google (Logg på med Google).
  3. Hvis du har en Google-konto, blir du bedt om å bruke den til å logge på. Velg Continue (Fortsett).
  4. Velg Google-kontoen du vil bruke i Nest-appen, eller velg Use another account (Bruk en annen konto) hvis du har en konto som ikke er oppført.
  5. Du må gi Nest-appen tilgang til spesifikke data fra Google-kontoen din. Velg Info Infoknapp for å finne ut hva som blir delt  Allow (Tillat).
  6. Du blir spurt om du har en Nest-konto som ikke er overført til Google. Hvis du oppretter en ny konto, velger du No (Nei).
  7. Gå gjennom Googles personvernregler, denne artikkelen med vanlige spørsmål om personvern og garantiene våre om personvern i hjemmet for å finne ut hvordan Google behandler dataene dine når du bruker en Google-konto med Nest-tjenester. Les gjennom og godta Googles vilkår for bruk og vilkårene for bruk av Nest  velg Continue (Fortsett).
  8. Følg veiledningen i appen for å konfigurere hjemmet ditt.

Slik finner du ut om du trenger en konto for Nest-appen

Selv om du ikke trenger å ha en konto for Nest-appen for å bruke alle Nest-produktene, må du ha en for å få tilgang til og kontrollere de strøm-, varslings- og sikkerhetsrelaterte Nest-produktene dine (med unntak av Nest Thermostat) med Nest-appen.

Du finner informasjon om hvilke funksjoner som er tilgjengelige med og uten konto for Nest-appen, i listen nedenfor:

• Google Nest-termostater og Google Nest Protect (med unntak av Nest Thermostat)
    • Du kan bruke grunnleggende funksjoner via disse produktene uten å ha en konto.
    • Du må ha en konto for å få tilgang til funksjoner som telefonvarsler, fjernstyring via Nest-appen og funksjoner for hjemmeautomatisering. For å bruke disse funksjonene må du opprette en Google-konto og legge til produktene dine i kontoen din i Nest-appen.
  • Google Nest-kameraer og -ringeklokker
    Merk: Dette gjelder for Nest Cam Indoor, Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ Outdoor og Nest Doorbell (med ledning). Nyere produkter, for eksempel Nest Cam Outdoor eller Indoor (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) krever en Google-konto og Home-appen.
    • Du må ha en konto for å konfigurere disse produktene.
    • Du må ha en konto for å få videoopptak og bevegelses- og lydvarsler i sanntid.
  • Google Nest × Yale-låsen
    • Du kan bruke de grunnleggende funksjonene uten konto.
    • Du trenger en konto for å bruke Nest-appen til å låse og låse opp døren eksternt, enkelt stille inn eller endre adgangskoder, angi egendefinerte inngangstider for gjester, få varsler om hvem som låser eller låser opp døren på spesifikke tidspunkter, og få varsler når låsen har lite batteri.
  • Programvareoppdateringer
    • Alle Nest-produkter må være koblet til internett for å laste ned oppdateringer av programvaren.
    • Alle Nest-produkter bortsett fra Nest-termostater må legges til i en konto for å kobles til Wi-Fi-nettverk.

Merk: For å kontrollere andre Google Nest-produkter, inkludert Nest Thermostat, bruker du Google Home-appen med en Google-konto. Du kan også kontrollere enkelte strøm-, varslings- og sikkerhetsrelaterte produkter med Home-appen.