To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre innstillingene for flomlys

Bruk Home-appen til å tilpasse innstillingene for Google Nest-flomlys.

Velg hva som skal aktivere flomlyset

Du kan velge hva som skal utløse at lysene slås på. Alternativene er Bevegelse, Direktevisning eller Kamerahendelser.

Bevegelse og bevegelsesfølsomhet

Med Bevegelse-innstillingen kan du slå på lysene når bevegelsessensoren i flomlyset registrerer aktivitet. Du kan også justere innstillingene for bevegelsesfølsomhet for å bestemme når flomlyset skal slås på.

For å finne den riktige innstillingen for flomlyset må du velge en følsomhetsinnstilling og deretter gå forbi kameraet når det er mørkt, for å se når lyset slås på. Velg en høyere følsomhet, slik at flomlyset slås på når det skjer aktivitet lenger unna, eller lavere følsomhet for å redusere sensorområdet.

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Åpne Innstillinger Innstillinger-tannhjulet og så Dette aktiverer flomlyset.
  4. Trykk på bryteren for å slå Bevegelse av eller på.
  5. Angi bevegelsesfølsomheten til høy, middels eller lav.

Direktevisning

Med direktevisning slås flomlyset på automatisk når du sjekker direktestrømmen fra kameraet om natten.

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet og så Dette aktiverer flomlyset.
  4. Trykk på bryteren ved siden av Direktevisning for å slå funksjonen av eller på.

Kamerahendelser

Hvis du slår på Kamerahendelser, slås flomlyset på når kameraet begynner å ta opp video.

Flomlyset kan slås på når kameraet registrerer en hendelse, bortsett fra bevegelseshendelser. På denne måten slås flomlyset på basert på den intelligente registreringen, for eksempel av personer eller kjøretøy, og aktivitetssoner du har angitt at Nest Cam skal ta opp.

Flomlyset kan fremdeles slås på når flomlysets egen sensor registrerer bevegelse, hvis du har slått på Bevegelse (som beskrevet ovenfor).

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet og så Dette aktiverer flomlyset.
  4. Trykk på bryteren ved siden av Kamerahendelser for å slå funksjonen av eller på.

Du kan endre hendelsene du vil at kameraet skal ta opp, i kamerainnstillingene.

Endre lysstyrken

Merk: Hvis du begynner å strømme video fra kameraet med flomlyset, slås flomlyset på automatisk.

1. Åpne Home-appen, og velg flomlyset.
  2. Dra glidebryteren for å endre lysstyrken for flomlyset.

Endre innstillingene for nedtelling

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger  Innstillinger-tannhjulet og så Nedtelling for flomlys.
  4. Velg hvor lenge du vil at flomlyset skal være på når det registrerer bevegelse. Du kan velge fra ti sekunder og opptil fem minutter.

Innstillinger for dagslyssensor

Innstillingene for lysfølsomhet endres når flomlyset slås på i løpet av dagen hvis det registreres bevegelse. Hvis du velger «Lysere»-innstillingen, kan flomlyset slås på tidligere på kvelden. Hvis du velger «Mørkest»-innstillingen, slås flomlyset bare på når det er veldig mørkt.

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger  Innstillinger-tannhjulet og så Dagslyssensor.
  4. Velg Dagslyssensor, og velg lysinnstillingen du vil bruke.