To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Valonheittimen asetusten muuttaminen

Voit muokata Google Nest ‑valonheittimen asetuksia Home-sovelluksella.

Milloin valonheitin käynnistyy

Voit valita, missä tilanteissa valonheitin käynnistyy. Vaihtoehdot ovat liike, live-katselu tai kameratapahtuma.

Liike ja liikeherkkyys

Liikeasetus sytyttää valot aina, kun valonheittimen liiketunnistin havaitsee toimintaa. Voit säätää liikeherkkyysasetusta määrittääksesi, milloin valonheitin käynnistyy.

Löydät valonheittimelle oikean asetuksen pimeällä valitsemalla herkkyysasetuksen ja kävelemällä kameran ohi, jotta näet, milloin valo syttyy. Suuremmalla herkkyydellä kaukaisempi toiminta käynnistää valonheittimen. Pienemmällä herkkyydellä käynnistymisetäisyys on lyhyempi.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Avaa Asetukset Asetusten rataskuvake ja sitten Mikä käynnistää valonheittimen.
  4. Laita liike päälle tai pois päältä napauttamalla valitsinta.
  5. Aseta liikeherkkyydeksi suuri, kohtalainen tai pieni.

Live-katselu

Live-katselu laittaa valonheittimen päälle automaattisesti aina, kun tarkistat kameran livestriimin yöllä.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset  Asetusten rataskuvake ja sitten Mikä käynnistää valonheittimen.
  4. Laita live-katselu päälle tai pois päältä napauttamalla sen viereistä valitsinta.

Kameratapahtumat

Jos laitat kameratapahtumat päälle, valonheitin syttyy aina, kun kamera aloittaa tallennuksen.

Valonheitin voi mennä päälle, kun kamera tallentaa tapahtuman (ei koske liiketapahtumia). Tällä tavoin valonheittimesi käynnistyminen perustuu älykkääseen tunnistukseen, kuten ihmisten tai ajoneuvojen liikkeeseen ja Activity Zones ‑vyöhykkeisiin, joita olet määrittänyt Nest Camin tallentamaan.

Jos olet laittanut liikkeen päälle yllä kuvatulla tavalla, valonheitin voi edelleen käynnistyä, kun sen oma anturi havaitsee liikettä.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset  Asetusten rataskuvake ja sitten Mikä käynnistää valonheittimen.
  4. Laita kameratapahtumat päälle tai pois päältä napauttamalla sen viereistä valitsinta.

Voit valita kameran asetuksista, mitä tapahtumia haluat kamerasi tallentavan.

Kirkkauden muuttaminen

Huom. Jos aloitat valonheittimellisen kameran videon striimaamisen, valonheitin syttyy automaattisesti.

1. Avaa Home-sovellus ja valitse valonheitin.
  2. Muuta valonheittimen kirkkautta liukusäätimellä.

Ajastimen asetukset

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset  Asetusten rataskuvake ja sitten Valonheittimen ajastin.
  4. Valitse, kuinka kauan haluat valonheittimen olevan päällä sen jälkeen, kun se havaitsee liikettä. Alaraja on 10 sekuntia ja yläraja viisi minuuttia.

Päivänvaloanturin asetukset

Valoherkkyysasetukset muuttuvat valonheittimen käynnistyessä päivän aikana, jos liikettä havaitaan. Jos valitset Kirkkaampi-asetuksen, valonheitin voi käynnistyä aiemmin illalla. Jos valitset Kaikkein tummin ‑asetuksen, valonheitin syttyy vasta, kun on hyvin pimeää.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset  Asetusten rataskuvake ja sitten Päivänvaloanturi.
  4. Valitse Päivänvaloanturi ja haluamasi valoasetus.