To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ta bort Nest-strålkastaren

Följ anvisningarna i den här artikeln om du vill ta bort Nest-strålkastaren. Kontakta en lokal Pro-installatör om du vill ha hjälp med att ta bort den.

Obs! Om du enbart tar bort kameran aktiveras strålkastaren ändå när rörelse upptäcks om den är ansluten till en strömkälla.

Kontrollera att du har följande verktyg innan du börjar:

• Skruvmejsel med krysspår (stjärnspår Philips)
  • Insexnyckeln som följde med strålkastaren eller en annan kompatibel insexnyckel
  • Spackelspade
  • Stege, vid behov

Ta bort strålkastaren

1. Stäng av strömmen till strålkastaren i hemmets elcentral eller säkringsskåp. Det skyddar dig och din utrustning under installationen.
  2. Avlägsna de stöldsäkra skruvarna som är fästa i kameran med hjälp av insexnyckeln som följde med strålkastaren eller en annan kompatibel insexnyckel. Den ena skruven sitter vid väggen på strålkastarens undersida och den andra på kameran där sladden kopplas in.
  3. Koppla ur kameran och ställ den åt sidan. När du har kopplat från kameran tas strålkastaren bort automatiskt från Home-appen.
  4. Vrid strålkastaren medurs och lossa den från monteringsplattan.
  5. Häng upp strålkastaren på monteringsplattan med en s-krok medan du kopplar från ledningarna.
  6. Ta bort ledningsmuttrarna och separera strålkastarens ledningar från strömkablarna. Sätt tillbaka ledningsmuttrarna på strömkablarna.
  7. Ta bort strålkastaren och s-kroken och lägg dem åt sidan.
  8. Avlägsna eventuell tätningsmassa på monteringsplattans hölje med en spackelspade.
  9. Avlägsna skruvarna från monteringsplattans hölje och dra loss det. Du kan behöva använda en spårskruvmejsel för att lossa klämmorna på sidan, ovansidan och undersidan.
  10. Avlägsna skruvarna i monteringsplattan och dra bort den från kopplingsdosan.
  11. Avlägsna ledningsmuttern från jordningskabeln, dra isär kablarna och sätt tillbaka ledningsmuttern på kabeln i kopplingsdosan.

När du har tagit bort strålkastaren kan du installera kameran med ett annat fäste, installera den gamla strålkastaren igen enligt tillverkarens anvisningar eller välja ett annat alternativ för hemmet.