To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Demonter Nest-flomlys

Følg trinnene i denne artikkelen for å fjerne Nest-flomlyset. Kontakt en lokal montør hvis du trenger hjelp.

Merk: Hvis du bare fjerner kameraet, slås flomlyset på når det utløses av bevegelse – så lenge det er koblet til strøm.

Før du begynner, må du sikre at du har følgende verktøy:

• stjerneskrutrekker
  • unbrakonøkkelen som fulgte med flomlyset (eller en annen unbrakonøkkel som passer)
  • kittekniv
  • stige (om nødvendig)

Fjern flomlyset

1. Slå av strømmen til flomlyset i sikringsskapet. Dette beskytter både deg og utstyret under monteringen.
  2. Bruk unbrakonøkkelen som fulgte med flomlyset, eller en annen unbrakonøkkel som passer, til å fjerne de tyverisikre skruene som er festet til kameraet. Én av dem er på bunnen av flomlyset ved veggen, og én på kameraet der ledningen kobles til.
  3. Koble fra kameraet, og sett det til side. Når du kobler fra kameraet, fjernes flomlyset automatisk fra Home-appen.
  4. Vri flomlyset med klokken, og dra i det for å fjerne det fra monteringsplaten.
  5. Bruk en S-krok til å henge flomlyset i monteringsplaten når du kobler fra ledningene.
  6. Fjern toppklemmene, og skill flomlysledningene fra strømledningene. Sett toppklemmene tilbake på strømledningene.
  7. Fjern flomlyset og S-kroken, og sett dem til side.
  8. Bruk en kniv til å fjerne eventuell fugemasse som er festet til monteringsplaten.
  9. Fjern skruene fra dekselet til monteringsplaten, og dra av dekselet. Det trenger kanskje en flathodet skrutrekker for å løsne klemmene på siden, toppen og bunnen.
  10. Løsne skruene fra monteringsplaten, og dra platen vekk fra koblingsboksen.
  11. Fjern toppklemmen fra jordlederen, dra ledningene fra hverandre, og sett toppklemmen tilbake i koblingsboksen.

Når du har fjernet flomlyset, kan du montere kameraet med et annet veggfeste, montere det gamle flomlyset på nytt i henhold til veiledningen fra produsenten, eller velg et annet alternativ for hjemmet ditt.