To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Nest-spotlight verwijderen

Volg de stappen in dit artikel om je Nest-spotlight te verwijderen. Neem contact op met een lokale professional als je hulp nodig hebt bij het verwijderen.

Opmerking: Als je alleen de camera verwijdert maar de spotlight nog steeds op een stroombron is aangesloten, gaat de spotlight aan als hij door beweging wordt geactiveerd.

Zorg dat je het volgende gereedschap bij de hand hebt voordat je begint:

• Kruiskopschroevendraaier
  • De inbussleutel die bij je spotlight is meegeleverd, of een geschikte inbussleutel.
  • Plamuurmes
  • Een ladder (indien nodig)

De spotlight verwijderen

1. Zet de stroom naar de spotlight uit via de schakelaar of zekeringkast in je huis. Hiermee bescherm je jezelf en de apparatuur tijdens de installatie.
  2. Gebruik de inbussleutel die bij je spotlight is meegeleverd of een geschikte inbussleutel om de antidiefstalschroeven uit de camera te verwijderen. Eén ervan zit aan de onderkant van de spotlight naast de muur en de andere op de camera waar het netsnoer wordt aangesloten.
  3. Koppel de camera los en leg hem opzij. Nadat je de camera hebt losgekoppeld, wordt de spotlight automatisch uit de Home-app verwijderd.
  4. Draai de spotlight rechtsom en trek hem van de montagesteun af.
  5. Gebruik een S-haak om de spotlight aan de montagesteun te hangen terwijl je de draden loskoppelt.
  6. Verwijder de lasdoppen en scheid de spotlightdraden van de stroomdraden. Plaats de lasdoppen terug op de stroomdraden.
  7. Verwijder de spotlight en de S-haak en leg ze opzij.
  8. Verwijder met een plamuurmes eventuele kit van de afdekking van de montagesteun.
  9. Verwijder de schroeven uit de afdekking van de montagesteun en trek de afdekking eraf. Je moet misschien een platte schroevendraaier gebruiken om de klemmen aan de zijkant, bovenkant en onderkant los te maken.
  10. Verwijder de schroeven uit de montagesteun en trek de montagesteun los van de aansluitdoos.
  11. Verwijder de lasdop uit de aarddraad, trek de draden uit elkaar en plaats de lasdop terug op de draad in de lasdoos.

Nadat je de spotlight hebt verwijderd, kun je de camera installeren met een andere montagesteun, je oude spotlight weer installeren volgens de instructies van de fabrikant of een andere kiezen.