To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-valonheittimen asennuksen poisto

Seuraa tämän artikkelin ohjeita, kun haluat poistaa Nest-valonheittimen asennuksen. Jos haluat apua asennuksen poistamisessa, ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen.

Huom. Jos poistat vain kameran, liike käynnistää valonheittimen, jos se on edelleen kytketty virtalähteeseen.

Ennen kuin aloitat, varmista, että saatavilla on seuraavat työkalut:

• Ristipääruuvimeisseli
  • Valonheittimen mukana toimitettu tai muu yhteensopiva kuusiokoloavain
  • Kittiveitsi
  • Tikapuut, jos tarpeen

Valonheittimen poisto

1. Sammuta valonheittimen virta kodin virtakytkimestä tai sulakekaapista. Tämä suojaa sinua ja laitteitasi asennuksen aikana.
  2. Irrota kameran varkaudenestoruuvit valonheittimen mukana toimitetulla tai muulla yhteensopivalla kuusiokoloavaimella. Yksi varkaudenestoruuvi on valonheittimen pohjassa seinän vieressä ja toinen johdon kytkykohdassa kamerassa.
  3. Irrota kamera pistorasiasta ja aseta kamera sivuun. Kun irrotat kameran pistorasiasta, valonheitin poistetaan automaattisesti Home-sovelluksesta.
  4. Käännä valonheitintä myötäpäivään ja irrota se asennuslevystä vetämällä.
  5. Ripusta valonheitin asennuslevyyn S-koukulla, kun irrotat johdot.
  6. Poista johtokiinnikeet ja irrota valonheittimen johdot virtajohdoista. Laita johtokiinnikkeet takaisin virtajohtoihin.
  7. Irrota valonheitin ja S-koukku ja aseta ne sivuun.
  8. Raaputa mahdollisesti asennuslevyn kannessa oleva tiiviste irti kittiveitsellä.
  9. Irrota ruuvit asennuslevyn kannesta ja vedä se irti. Sinun on ehkä irrotettava sivu-, ylä- ja alakiinnikkeet talttapäisellä ruuvimeisselillä.
  10. Irrota ruuvit asennuslevystä ja vedä se irti jakorasiasta.
  11. Irrota johtokiinnike maadoitusjohdosta, irrota johdot toisistaan ja laita johtokiinnike takaisin jakorasian johtoon.

Kun olet poistanut valonheittimen, voit asentaa kameran toisella telineellä ja asentaa vanhan valonheittimen uudelleen valmistajan ohjeiden mukaan tai valita toisen.