Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afinstaller Nest-spotlys

Følg vejledningen i denne artikel for at fjerne dit Nest-spotlys. Kontakt en lokal installatør, hvis du har brug for hjælp til at fjerne det.

Bemærk! Hvis du kun fjerner kameraet, tænder spotlyset, når det aktiveres af bevægelse, hvis det stadig er tilsluttet strøm.

Før du går i gang, skal du sørge for, at du har følgende værktøjer:

• En stjerneskruetrækker
  • Den unbrakonøgle, der fulgte med spotlyset, eller en kompatibel unbrakonøgle
  • En spartel
  • En stige, hvis det er nødvendigt

Fjern spotlyset

1. Sluk for strømmen til spotlyset fra hjemmets hovedafbryder eller sikringsskab. Dette beskytter dig og dit udstyr under installationen.
  2. Brug den unbrakonøgle, der fulgte med spotlyset, eller en anden kompatibel unbrakonøgle til at fjerne de tyverisikringsskruer, der er brugt til kameraet. Den ene skrue er i bunden af spotlyset ved væggen, og den anden er på kameraet, hvor ledningen tilsluttes.
  3. Frakobl kameraet, og læg det til side. Når du frakobler kameraet, fjernes spotlyset automatisk fra Home-appen.
  4. Drej spotlyset med uret, og træk for at fjerne det fra monteringspladen.
  5. Brug en S-krog til at hænge spotlyset fra monteringspladen, mens du frakobler ledningerne.
  6. Fjern kabelskruerne, og adskil spotlysledningerne fra strømledningerne. Placer kabelskruerne på strømledningerne igen.
  7. Fjern spotlyset og S-krogen, og læg dem til side.
  8. Fjern eventuelt kit, der sidder på monteringspladedækslet, med en spartel.
  9. Fjern skruerne fra monteringspladedækslet, og træk det af. Du skal muligvis bruge en flad skruetrækker til at fjerne klemmerne i siden, toppen og bunden.
  10. Fjern skruerne fra monteringspladen, og træk den væk fra samledåsen.
  11. Fjern kabelskruen fra jordledningen, træk ledningerne fra hinanden, og sæt kabelskruen tilbage på ledningen i samledåsen.

Når du har fjernet spotlyset, kan du installere kameraet med et andet vægbeslag, geninstallere dit gamle spotlys i henhold til producentens vejledning eller vælge en anden mulighed til dit hjem.