To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk problemer med lavt batterinivå for Nest-kameraer og -ringeklokker

Generelt sett bør du lade Google Nest Cam (med batteri) eller Nest Doorbell (med batteri) med USB-kabelen som følger med, når batteriet er lavt.

Men hvis Nest-kameraet eller -ringeklokken får lite batteri oftere enn du forventer, eller ikke lader ved tilkobling til strøm, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene.

Denne artikkelen gjelder bare for disse enhetene:

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Cam (med batteri)

Forventet batterilevetid

Batterilevetiden avhenger av faktorer som aktivitet, temperatur og valgte kamerainnstillinger. Du kan forlenge batterilevetiden til kameraet ved å justere videokvaliteten, lengden på videoklipp, tiden mellom hendelsesopptak og bruken av Activity Zones til å overvåke bestemte områder. Her er noen vanlige scenarioer.

Nest Doorbell (med batteri)

• Travel – omtrent 1 måneds batterilevetid (ca. 25–30 hendelsesopptak per dag)
  • Typisk – omtrent 2,5 måneders batterilevetid (ca. 13–16 hendelsesopptak per dag)
  • Rolig – omtrent 6 måneders batterilevetid (ca. 2–5 hendelsesopptak per dag)

Nest Cam (med batteri)

• Travel – omtrent 1,5 måneds batterilevetid (ca. 20–25 hendelsesopptak per dag)
  • Typisk – omtrent 3 måneders batterilevetid (ca. 9–12 hendelsesopptak per dag)
  • Rolig – omtrent 7 måneders batterilevetid (ca. 2–4 hendelsesopptak per dag)

Batteriets ladetid

Batteriets ladetid avhenger av flere faktorer, blant annet omgivelsestemperaturen og batteriets tilstand.

Viktig: Batteriet lades bare sakte når temperaturen nærmer seg 0 °C, og det lades ikke i det hele tatt i minusgrader.

Finn ut hvordan batteriet i Nest-kameraer og -ringeklokker lades i lave temperaturer.

Nest Doorbell (med batteri)

Vanligvis tar det rundt fem timer å lade batteriet helt opp med en kompatibel 7,5 W strømadapter (selges separat).

Nest Cam (med batteri)

Vanligvis tar det rundt fem timer å lade batteriet helt opp med den medfølgende 7,5 W strømadapteren og ladekabelen.

Gjør dette hvis kameraet eller ringeklokken er montert uten ledninger

1. Prøv tipsene våre for å spare batteri på kameraet eller ringeklokken.
  2. Hvis du fortsatt må lade batteriet oftere enn du foretrekker, kan du koble kameraet eller ringeklokken til en av disse strømkildene:
    • Koble kameraet eller ringeklokken til et strømuttak med en strømadapter (enten den som følger med, eller en du kjøper i tillegg).
      • Kameraet går på strøm fra strømuttaket, så det trenger ikke batteri så lenge strømuttaket fungerer.
      • Ringeklokken bruker alltid batteri. Batteriet i ringeklokken lades gradvis opp, slik at du ikke trenger å lade det like ofte manuelt.
    • Koble ringeklokken til ringeklokkesystemets ledninger. Da brukes det lav spenning for å lade ringeklokkebatteriet gradvis.
    • Koble kameraet til solcellepanelet. Da brukes det lav spenning for å lade kamerabatteriet gradvis.

Gjør dette hvis kameraet eller ringeklokken er koblet til et strømuttak

1. Koble kameraet eller ringeklokken til et strømuttak med enten den medfølgende strømadapteren, en kompatibel Google-strømadapter (selges separat) eller en Made for Google-strømadapter (selges separat). Andre strømadaptere fra tredjeparter kan sende for lite eller for mye strøm til enheten. Dette kan føre til batteriproblemer.

Merk: Strømadapteren som følger med Nest Cam (med batteri), er ikke værbestandig og skal ikke brukes utendørs.

1. Sjekk at strømkabelen (kameraet) eller den innendørs strømadapteren (ringeklokken) er koblet til både strømuttaket og kameraet eller ringeklokken. Ladekabelen skal være helt inntil når den er koblet til kameraet. Stiftene på kamerastativet eller -kabelen skal også være i kontakt med putene på kameraet.
  2. Kontrollér at stikkontakten leverer strøm. Du kan teste dette ved å koble en annen enhet til strømuttaket.
    • Hvis enheten ikke lades eller ikke slås på, må du kanskje kontakte en elektriker for å løse problemet eller bruke et annet strømuttak.
  3. Sjekk at strømkabelen (kameraet) eller den innendørs strømadapteren (ringeklokken) fungerer som den skal. Du kan teste dette ved å koble den til et fungerende strømuttak.
    • Hvis kameraet eller ringeklokken ikke slår seg på eller ikke lades, må du kanskje bytte ut kabelen eller strømadapteren.
  4. Hvis du trenger mer hjelp med å lade kameraet eller ringeklokken, kan du lese artikkelen Spar batteri på Nest-kameraer og -ringeklokker.

Hvis ringeklokken er koblet til ringeklokkesystemet med kabel

Viktig: Batteriet i ringeklokken lades til 100 % ved første lading. For å forlenge batteriets levetid lades det bare til 80 % hvis ringeklokken er koblet til ringeklokkesystemet. Før du monterer ringeklokken, kan du bruke USB-kabelen til å lade batteriet mer enn 80 %. Men etter at ringeklokken er koblet til systemet, reduseres batteriet til 80 % og blir værende på det nivået eller lavere.

1. Hvis du nylig har montert ringeklokken, må du sjekke at strømmen til ringeklokkesystemet er slått på igjen, i sikringsskapet.
  2. Sjekk at endene på ledningene er rene og viklet godt rundt skruene på baksiden av ringeklokken. Du må kanskje stramme litt på ledningsskruene.
  3. Sørg for at ledningsendene ikke berører hverandre eller festeplaten. Kapp ledningsendene og bøy dem hvis det er nødvendig.
  4. Hvis du trenger mer hjelp med å lade kameraet eller ringeklokken, kan du lese artikkelen Spar batteri på Nest-kameraer og -ringeklokker.

Melding om «Battery issue» (Batteriproblem)

Hvis du ser meldingen «Device offline due to battery issues» (Enheten er uten nett på grunn av batteriproblemer), kan du kontakte Googles brukerstøtte for å få mer hjelp.