To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlfinding af problemer med lavt batteriniveau på Nest-kameraer og -dørklokker

Du bør generelt oplade Google Nest Cam (med batteri) og Nest Doorbell (med batteri) med det medfølgende USB-kabel, når batteriniveauet er lavt.

Hvis dit Nest-kamera eller din Nest-dørklokke har et lavt batteriniveau oftere, end du forventer, eller ikke oplader, når enheden er tilsluttet en strømkilde, kan du prøve disse trin for at finde og løse problemet.

Denne artikel gælder kun for følgende enheder:

Nest Doorbell (med batteri)

Nest Cam (med batteri)

Forventet batteritid

Batteritiden afhænger af faktorer som f.eks. aktivitet, temperatur og valgte kameraindstillinger. Du kan forlænge kameraets batteritid ved at justere videokvaliteten, varigheden af videoklip og tiden mellem optagede hændelser samt ved at bruge Activity Zones til at overvåge bestemte områder. Her er nogle typiske scenarier.

Nest Doorbell (med batteri)

• Høj aktivitet: Ca. 1 måneds batteritid (ca. 25-30 optagede hændelser om dagen)
  • Middel aktivitet: Ca. 2,5 måneders batteritid (ca. 13-16 optagede hændelser om dagen)
  • Lav aktivitet: Ca. 6 måneders batteritid (ca. 2-5 optagede hændelser om dagen)

Nest Cam (med batteri)

• Høj aktivitet: Ca. 1,5 måneders batteritid (ca. 20-25 optagede hændelser om dagen)
  • Middel aktivitet: Ca. 3 måneders batteritid (ca. 9-12 optagede hændelser om dagen)
  • Lav aktivitet: Ca. 7 måneders batteritid (ca. 2-4 optagede hændelser om dagen)

Batteriets opladningstid

Batteriets opladningstid afhænger af flere forskellige faktorer, f.eks. den omgivende temperatur og batteriets tilstand.

Vigtigt! Batteriet oplades ikke ved temperaturer under 0 °C og oplades kun langsomt ved temperaturer tæt på frysepunktet.

Få flere oplysninger om opladning af batteri til Nest-kameraer og -dørklokker i koldt vejr.

Nest Doorbell (med batteri)

Typisk: Det tager ca. fem timer at oplade batteriet helt ved hjælp af en kompatibel 7,5 W AC-adapter (sælges separat).

Nest Cam (med batteri)

Typisk: Det tager ca. fem timer at oplade batteriet helt ved hjælp af den medfølgende 7,5 W AC-adapter og opladerkablet

Hvis dit kamera eller din dørklokke er installeret uden ledninger

1. Prøv vores tips til at spare på batteriet i dit kamera eller din dørklokke.
  2. Hvis du stadig er nødt til at oplade batteriet oftere, end du havde regnet med, kan du slutte kameraet eller dørklokken til en af følgende strømkilder:
    • Slut kameraet eller dørklokken til en stikkontakt med den medfølgende strømadapter eller med en valgfri strømadapter.
      • Kameraet kører på strømmen fra stikkontakten, så det behøver ikke batteri, så længe stikkontakten fungerer.
      • Din dørklokke bruger altid batteri. Strømmen fra stikkontakten oplader gradvist batteriet i dørklokken, så du ikke manuelt skal oplade det lige så ofte.
    • Slut din dørklokke til dørklokkesystemets ledningsnet. Systemet bruger lavspænding til gradvist at oplade dørklokkens batteri.
    • Slut dit kamera til solpanelet. Systemet bruger lavspænding til gradvist at oplade kameraets batteri.

Hvis dit kamera eller din dørklokke er tilsluttet en stikkontakt

1. Tilslut dit kamera eller din dørklokke ved hjælp af enten den medfølgende strømadapter, en kompatibel Google-strømadapter (sælges separat) eller en Made For Google-strømadapter (sælges separat). Andre strømadaptere fra tredjeparter sender muligvis for lidt eller for meget strøm til din enhed, hvilket kan forårsage problemer med batteriet.

Bemærk! Den strømadapter, der følger med Nest Cam (med batteri), er ikke vejrbestandig og er ikke beregnet til udendørs brug.

1. Tjek, at strømkablet (til kameraet) eller strømadapteren til indendørs brug (til dørklokken) er sluttet korrekt til stikkontakten og til kameraet eller dørklokken. Opladerkablet bør flugte med kameraet, når det er tilsluttet kameraet. Stifterne på kameraholderen eller kablet bør også have kontakt til pladerne på kameraet.
  2. Tjek, at stikkontakten leverer strøm. Du kan teste dette ved at slutte en anden enhed til stikkontakten.
    • Hvis enheden ikke oplader eller tænder, er du muligvis nødt til at kontakte en elektriker for at løse problemet eller bruge en anden stikkontakt.
  3. Tjek, at strømkablet (til kameraet) eller strømadapteren til indendørs brug (til dørklokken) fungerer korrekt. Du kan teste dette ved at slutte kablet eller adapteren til en anden fungerende stikkontakt.
    • Hvis dit kamera eller din dørklokke ikke tænder eller oplader, skal du muligvis udskifte kablet eller strømadapteren.
  4. Hvis du har brug for mere hjælp til at holde dit kamera eller din dørklokke opladet, kan du læse artiklen om, hvordan du sparer på batteriet i Nest-kameraer og -dørklokker.

Hvis din dørklokke er sluttet til dørklokkesystemet med ledning

Vigtigt! Dørklokkens batteri oplades til 100 %, første gang du oplader det. For at forlænge batteritiden oplades batteriet kun til 80 %, hvis dørklokken er tilsluttet dørklokkesystemet. Inden du monterer din dørklokke, kan du bruge USB-kablet til at oplade batteriet til over 80 %. Når dørklokken er tilsluttet systemet, falder batteriniveauet til 80 % og forbliver på dette niveau eller lavere.

1. Hvis du har monteret din dørklokke for nylig, skal du sørge for, at du har tændt for strømmen til dit dørklokkesystem igen på sikringsboksen.
  2. Tjek, at ledningsenderne er rene og viklet sikkert omkring skruerne på bagsiden af din dørklokke. Det kan være nødvendigt at stramme skruerne en smule.
  3. Sørg for, at enderne af ledningerne ikke rører hinanden eller bundpladen. Afkort og bøj ledningerne om nødvendigt.
  4. Hvis du har brug for mere hjælp til at holde dit kamera eller din dørklokke opladet, kan du læse artiklen om, hvordan du sparer på batteriet i Nest-kameraer og -dørklokker.

Meddelelsen "Batteriproblem"

Hvis du ser en meddelelse om, at enheden er offline på grund af batteriproblemer, kan du kontakte Google Support for at få mere hjælp.