To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slik fungerer meldinger om besøkende

Konfigurer funksjonen på Google Assistent-kompatible enheter

Google Assistent-kompatible enheter, for eksempel Google-høyttalere og -skjermer, kan varsle når noen ringer på Google Nest Doorbell. Hvis enheten er en smartskjerm, får du også direktevideo fra ringeklokken.

Du får bare meldinger om besøkende på høyttalere og skjermer hvis de er konfigurert i samme hjem som ringeklokken i Home-appen.

Få meldinger om besøkende fra Nest Doorbell på høyttalere eller skjermer

Merk: Hvis Ikke forstyrr er på for Google-høyttaleren eller -skjermen, får du ikke meldinger om besøkende på den enheten.

Få appvarsler

Når noen ringer på Nest Doorbell, sender den et varsel om besøkende til alle telefonene som deler tilgang til den ringeklokken med Home- eller Nest-appen.

Hvis du vil bli varslet om besøkende, må varsler fra ringeklokken være slått på og telefonen din må være i samme hjem som ringeklokken.

Bruk Familiar Face Alert

Hvis Familiar Face Alert er på, kan Google-assistenten vise eller lese opp navnet du har gitt til gjesten.

Husk at du må slå på Familiar Face Alert og gi navn til personene du har bedt ringeklokken om å gjenkjenne. Ellers sier bare Google-assistenten fra om at noen står utenfor døren.

Flere hjem

Hvis du har flere hjem i Home-appen, mottar du bare en melding om besøkende på høyttaleren eller skjermen i hjemmet der gjestene ringer på.

Eksempel: Hvis noen ringer på i ferieboligen din, får du ikke noen melding om besøkende på høyttaleren i hovedboligen.

Uansett hvilket hjem høyttaleren eller skjermen er i, kan du fortsatt få et varsel på telefonen når noen ringer på.

Finn ut mer i artikkelen om hvordan du bruker en ringeklokke sammen med høyttaleren eller skjermen din. Du kan også finne ut hvordan du konfigurerer meldinger om besøkende på høyttalere eller skjermer.