To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hoe bezoekersmeldingen werken

Instellen op apparaten met de Google Assistent

Je apparaat met de Google Assistent, zoals een Google-speaker of -scherm, kan laten weten wanneer een bezoeker op je Google Nest Doorbell drukt. Als het een smartdisplay is, krijg je ook live videobeelden via je deurbel.

Je krijgt alleen bezoekersmeldingen op je speakers en schermen als ze in de Home-app zijn ingesteld in hetzelfde huis als je deurbel.

Bezoekersmeldingen van de Nest Doorbell krijgen op een speaker of scherm

Opmerking: Als Niet storen aanstaat voor je Google-speaker of -scherm, krijg je geen bezoekersmeldingen op dat apparaat.

App-meldingen krijgen

Als iemand op je Nest Doorbell drukt, kan via de Home-app of Nest-app een bezoekersmelding worden gestuurd naar alle telefoons die toegang tot die deurbel hebben.

Als je op de hoogte wilt worden gesteld van bezoekers, moeten meldingen van je deurbel aanstaan en moet je telefoon zich in hetzelfde huis bevinden als je deurbel.

Bekend gezicht-meldingen gebruiken

Als je bekend gezicht-meldingen hebt aangezet, kan de Google Assistent de aan de bezoeker toegewezen naam tonen of noemen.

Vergeet niet dat je bekend-gezicht meldingen moet aanzetten en namen moet toewijzen aan de mensen die je deurbel moet herkennen. Als je dit niet doet, laat de Google Assistent alleen weten dat er iemand voor de deur staat.

Meerdere huizen

Als je meerdere huizen in de Home-app hebt, krijg je alleen een bezoekersmelding via de speaker of het scherm in het huis waar een bezoeker op de deurbel drukt.

Als iemand bijvoorbeeld op de deurbel van je vakantiehuis drukt, krijg je geen bezoekersmelding op de speaker in het huis waar je woont.

Het maakt niet uit in welk huis je speaker of scherm zich bevindt. Je kunt nog steeds een melding op je telefoon krijgen als iemand op de deurbel drukt.

Bekijk het artikel over hoe je een deurbel kunt gebruiken met je speaker of scherm voor meer informatie. Je kunt ook lezen hoe je bezoekersmeldingen instelt op een speaker of scherm.