To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Miten vierailijailmoitukset toimivat

Käyttöönotto Google Assistant ‑yhteensopivilla laitteilla

Google Assistant ‑yhteensopivat laitteet (esim. Google-kaiutin ja ‑näyttö) voivat ilmoittaa, kun joku soittaa Google Nest ‑ovikelloa. Jos sinulla on älynäyttö, näet myös livevideon ovikellosta.

Saat vierailijailmoituksia kaiuttimilta ja näytöiltä vain, jos ne on lisätty Home-sovelluksessa samaan kotiin kuin ovikellosi.

Nest Doorbellin vierailijailmoitukset kaiuttimesta tai näytöstä

Huom. Jos Google-kaiuttimesi tai ‑näyttösi on Älä häiritse ‑tilassa, et saa vierailijailmoituksia kyseiseltä laitteelta.

Sovellusilmoitukset

Kun joku soittaa Nest-ovikelloa, vierailijailmoitus lähetetään kaikkiin puhelimiin, joille on annettu pääsy kyseiseen ovikelloon Home‑ tai Nest-sovelluksessa.

Voit saada ilmoituksen vierailijoista, kun ovikellosi ilmoitukset ovat päällä. Puhelimesi pitää olla myös samassa kodissa ovikellon kanssa.

Tutut kasvot havaittu ‑ominaisuuden käyttäminen

Jos Tutut kasvot havaittu ‑ominaisuus on päällä, Google Assistant voi näyttää tai kertoa vierailijalle lisäämäsi nimen.

Muista, että sinun on otettava Tutut kasvot havaittu ‑ilmoitukset käyttöön ja lisättävä nimet ihmisille, jotka haluat ovikellosi tunnistavan. Muussa tapauksessa Google Assistant ilmoittaa sinulle vain, että joku on ovella.

Useat kodit

Jos sinulla on Home-sovelluksessa useita koteja, saat vierailijailmoituksen kaiuttimesta tai näytöstä vain siitä kodista, jossa vierailija soittaa kelloa.

Esimerkiksi, jos joku soittaa loma-asuntosi ovikelloa, et saa vierailijailmoitusta ensisijaisen kotisi kaiuttimelta.

Riippumatta siitä, kummassa kodissa kaiutin tai näyttö on, voit silti saada ilmoituksen puhelimeesi, kun joku soittaa ovikelloa.

Lue lisää artikkelista, jossa kerrotaan, miten ovikelloa käytetään näytön tai kaiuttimen kanssa. Katso myös, miten vierailijailmoitukset otetaan käyttöön kaiuttimella tai näytöllä.